2777
2789
عنوان

پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 18121 بازدید | 64 پست
سلام عزیزم ، شما دیدی کسی نتیجه گرفته باشه یا برای پاکسازی میگی ؟  الان چندروزیه دارم سرکه انگب ...

سلام 

فکر کنم این کاربر تجربه درمان دارند.

@ژینا_گلمن

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
شما هم پسوریازیس داری ؟ کدوم قسمت های بدنت ؟  چندوقته سرکنگبین میخوری ؟ چندبار در روز و چه مقدا ...

نه باید مداوم و پیوسته باشه .

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسوریازیست برنگشت؟

عرض سلام و احترام ببخشید که متصدی اوقات شما شدم بنده اسم شمارو توی خیلی از تاپیکای پسوریازیس دیدم خیلی پیگیر درمان بودید خواستم بدونم تا الان درمان قطعی پیدا کردید چون خودم هم 70٪بدنم درگیر جسارتا در خواست دوستی دادم اگه بپذیرید ممنون میشم

سلام ودرود طب سنتی هست۰۹۳۹۰۲۶۵۸۸۶ شمارشه بخونید من سالها بود که درگیر پسوریازیس بودم همه راه هارو رف ...

سلام ممکنه باهاتون صحبت کنیم ،اشنای ما یه دختر خانم هست دچار این بیماریه خیلی نا امید هست احتیاج به انگیزه داره اگر اجازه بدید باهاتون صحبت کنه مچکرم

سلام عزیزم ، شما دیدی کسی نتیجه گرفته باشه یا برای پاکسازی میگی ؟  الان چندروزیه دارم سرکه انگب ...

سلام عزیزم شما درمان شدین؟

حالتون بهتره؟ من روی قوزک پام پارسال خارش داشتم الان چند ماهه قرمز شده

ضمن اینکه خارش نداره اصلا 

شما چه درمانی کردین؟

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
سلام عزیزم شما درمان شدین؟ حالتون بهتره؟ من روی قوزک پام پارسال خارش داشتم الان چند ماهه قرمز شده ...

نه عزیزم‌ ، همچنان هستش ، البته درمان خاصی هم انجام ندادم ، هر خارشی پسو‌ریازیس نیست ، کاش بری دکتر ببینی تشخیصش چیه

نابود شدم هیچ جوره خوب نمیشم دیگه میخوام حجامت کنم با تمامه ترسی که دارم 

سلام عزیزم 

شما درمان شدین؟ حجامت کردین ؟

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

سلام دوستان

اول در خصوص این پروفایل بززززززدو عرض کنم که فقط یه حقه باز هستن وبه اغفال ایشون  کلی به جز هزینه مادی که واریز کردیم، هزینه های دیگه پرداخت شد.مجبور شدم موی دخترمو به توصیه ایشون کوتاه کنم که هنوز بعد چن سال دخترم و گریه هاش برای ممانعت کوتاهی موهاش از یادم نمیره

گولشون رو نخورید امیدوارم خدا تقاص این مکر و حیله شون رو بده

دوم اینکه دخترمن از ۹ سالگی درگیر این بیماری پسوروزیاسه

دکتری نبوده نرفته باشم دارو و ازمایش و کلی هزینه مادی و روانی برامون داشته

به توصیه یکی از اقوام که خدا خیرشون بده زیر نظر آقای تبریزیان رفتیم و طب اسلامی رو با مشاوره ایشون شروع کردیم

چن دارو به نام مرکب یک۱، صفرابر و صاف کننده خون به اضافه حجامت مچ پا به صورت پی در پی یعنی ۵ بار در طی ۵ هفته تجویز کردن

الحمدلله دخترم الان خیلی بهتره و خیلی از لک هاش کم شدع و خارش و گرمای زیادی که داشت از بین رفته 

دوستانی که تهران هستن به ادرسی که میگم مراجعه کنن هم دارو هاش رو میتونن تهیه کنن همونجا و هم حجامت به دست افراد کاملا مجرب و مومن و مسئول انجام میشه با هزینه خیلی پایین و جوی به شدت آرام بخش

آدرسش :شهر ری  فروشگاه رفاه میدان شهدای شاملو خیابان تبلیغات اسلامی دارالشفا نرجس خاتون تلفن: ۰۲۱۵۵۹۷۵۱۷۶

به امید سلامت همه بیماران 

فکر کنم تنها کسی که صورتش داره من بدبختم.....کاش منم صورتم نبود.خیلی زجر میکشم.....ایشاله خدا تمام ب ...

سلام عزیزم منم یسال ونیم زیرلبم دوطرف لبم خارش میگیره ومیسوزه لک سیاه میشه هرچی قرص ودارومیخورم ازمایش کامل وسنودادم مشکلی نیست پس این چیه😐