2777
2789
عنوان

مامانا باردارا بیاین نگرانم

121 بازدید | 15 پست

سلام خوبین 

تازه چند وقت متوجه بارداریم شدم،هنوز دکتر نرفتم

شکمم بزرگ شده،همسرمم حتی گفت خیلی بزرگ شده،

دلیل این بزرگ شدن زود رو نمیفهمم از چیه؟

کسی تجربه داره بگیم لطفا نگرانم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

یعنی الان چند وقتته؟

زود برو دکتر شاید روده هات ورم کردن...البته حدس میزنما نترسی یه وقت

شاید هم مدل بارداریت اینطوریه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

چعزیزدلم شاید چند قلو باشن من ۲ قلو باردارم و شکمم توی دوماهگی اندازه هندونس😍😃ولی اشتباه کردی دکتر نرفتی هنوز😒

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی الان چند وقتته؟ زود برو دکتر شاید روده هات ورم کردن...البته حدس میزنما نترسی یه وقت شاید هم م ...

ی ماهه، خیلی نگرانم،حالا صبح ان شاالله میرم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
چعزیزدلم شاید چند قلو باشن من ۲ قلو باردارم و شکمم توی دوماهگی اندازه هندونس😍😃ولی اشتباه کردی دکتر ...

اره😳فک نمیکردم مهم باشه در این حد اولش

بسلاااامتی گلم ان شاالله😍😚

اصلا نترس اوایل نفخه خوب میشی 

عه؟؟؟؟خداروشکر خدا کنه،خیلی نگرانم منتظرم کی صبح بشه

چند وقت پیش فهمیدی چطوری الان یه ماهته؟ مطمئنا بیشتری از یه ماه

با حسابی ک کردم تقریبا ی ماهه، البته شایدم بیشتر،ی هفته تقریبا متوجه شدم

منم همینطورم شکمم خیلی زود بزرگ شده من دو ماهمه فکر کنم چاق شدم وگرنه نباید اینطوری باشه شایدم نفخ ب ...

برا من زود بزرگ شد نگرانم،دکتر نگفت علتش رو ب شما