2777
2789
عنوان

پریودی و حمام

1106 بازدید | 81 پست

خانما شماتو دوران پریودتون چند بار حموم میرین؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

راسته میگن ضرر داره؟من خودم حداقل۳بار میرم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راسته میگن ضرر داره؟من خودم حداقل۳بار میرم

ضرر داره من از وقتی که رعایت میکنم کلی از مشکلاتم کم شده...قبلا همش یا سوزش ادرار یا عفونت داشتم یا لکه بینی داشتم ووووالان خداروشکر خیلی خوب شدم از این نظرات ...

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
۳روز اول اصلا نرو بقیه اشم که رفتی سرپایی برو

من کلا سرپا حموم میکنم. میگن کیست میاره درسته؟

من سه روز اول نمیرم بعدش میرم سرپا یه دوش میگیرم میام

یه سری هرروزرفتم حموم زیر اب داغ اون ماه یادمه تو یه ماه دوبار پریود شدم اونم یه پررریودی 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ضرر داره من از وقتی که رعایت میکنم کلی از مشکلاتم کم شده...قبلا همش یا سوزش ادرار یا عفونت داشتم یا ...

مطمئنی بخاطر حموم نکردنت برطرف شده؟شاید دلیل دیگه داره

من کلا سرپا حموم میکنم. میگن کیست میاره درسته؟

بله طبق نظرات دکترای طب سنتی ..

ببین کلا ۳روز اول نرو ...بقیه اشم رفتی یه جور پاهاتو نگه دار آب نکشه تو...

مطمئنی بخاطر حموم نکردنت برطرف شده؟شاید دلیل دیگه داره

بله من دکتر طب سنتی رفتم کلا یه سری آداب گفت رعایت کن

ببین کلا محیط رحم و تخمدان باید گرم نگه داری شه

تااخرش نمبرم ی بار رفتم تا ۲۰ روز پریم تمومی نداشت از اون موقع دیگه ترسیدم برم

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بله میگن تو دوران پری زیاد نباید حموم رفت.چون آب داغ ک رو کمر واینا ریخته میشه پری را طولانی تر میکنه.به ما ک تو دوران مدرسه گفتن

متاهلى؟؟؟ اگه آره تامپون بذار واسه حموم رفتن و بعد حموم هم خودت رو گرم نگه دار مشكلى نداره من از ...

عاشق امضاتم 

امروز ساعت دو ظهر داشتم از تشنگی میمردم یه گدا دیدم داشت آب میخوردگرفتم تا تونستم زدمش گفتم ما برای درک وضع شما داریم روزه میگیریم. بعد شما خودتون آب میخورید.😂

آخه نمیشه که یه هفته حموم نکرد

فکر کن بوی عرق وخون حالم بد میشه از خودم شوه م چه گناهی کرده؟