2777
2789
عنوان

پریودی و حمام

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 81 پست
متاهلى؟؟؟ اگه آره تامپون بذار واسه حموم رفتن و بعد حموم هم خودت رو گرم نگه دار مشكلى نداره من از ...

آره یه دختر۳ ساله هم دارم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
تااخرش نمبرم ی بار رفتم تا ۲۰ روز پریم تمومی نداشت از اون موقع دیگه ترسیدم برم

عاطی جون شماازدواج کردی؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من دکتر طب سنتی رفتم کلا یه سری آداب گفت رعایت کن ببین کلا محیط رحم و تخمدان باید گرم نگه داری ...

میشه آداب رو به منم بگی واینکه مشکلت چی بود عزیزم

عاطی جون شماازدواج کردی؟

ن عزیزم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
آخه نمیشه که یه هفته حموم نکرد فکر کن بوی عرق وخون حالم بد میشه از خودم شوه م چه گناهی کرده؟

نه سه روز نرو من خودمم تحمل ندارم دیگه روز چهارم میرم لباساتم مرتب عوض کن عطر اینا بزن..

من یه بار پریود بودم روز اولش رفتم حموم اصلا میگن طرف سردیش شده یه جور شدم فک کردم دیگه میمیرم در این حد..‌دکترم رفتم نصف شب بود عمومی بود کاری نکرد واسم...

بعدا با طب سنتی مشورت کردم علتو فهمیدم...

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

نری بهتره 

اگرم میری فقط برو پنج دقیقه ای خودتو بشور بیا بیرون

سه روز اولو هم سعی کن نری

نواربهداشتیتم تندتند عوض کن

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
نباید برید رحمتون سرد میشه

علایم رحم سرد میدونی چیه؟

آخه نمیشه که یه هفته حموم نکرد فکر کن بوی عرق وخون حالم بد میشه از خودم شوه م چه گناهی کرده؟

خب میدونید تقریبا وقت پریتونو دیگه ، یروز قبلش برید روز چهارم یا پنجمم برید یه دوش خیلی سریع بگیرید بیایید بیرون ،،،،حموم ضرر داره تو دوره پری

ن عزیزم 

گلم راحتی تایه هفته ام حمام نکنی مشکلی نداره

من امروزشدم فردامیرم حنوم درحالت عادی هرروزحمامم من چون شیرمیدم گرمم میشه انقدررفتم هرروزتمام پاهام پوسته پوسته میشه وکمرم دردمیگیره اماعادت کردم خیلی بده 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من امروزشدم فردامیرم حنوم درحالت عادی هرروزحمامم من چون شیرمیدم گرمم میشه انقدررفتم هرروزتمام پاهام ...

ظلم نکن بخودت بنده خدا لباساتو هرروز عوض کن، بمرور پریودت کم میشه و هزار جور دنگ و فنگ