2777
2789
عنوان

کفش اسپرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 106 پست
نه عزیزم😕استارتر بیشتر تو بورسه ایناس. ریبوک اصلا نداشتم فقط گهگاهی میرم تو نت نگاه بهشون میندازم و ...

خخ قیمت در اوردن که کاری نداره .. جدیدا کفش اسپرت نگرفتی؟ 

الان همونا 700 800 تومنن .. من دوسال پیش ادیداس گرفتم اخم نگفتن هنوز قیمت گرفتم از همون فروشنده خاص ...

من خيلي دلم ميخواد يه جفت ديگه بگيرم

الان درحال حاضر يه ريبوك دارم يه كاترپيلار خدايي جفتشونم عالين 

ريبوكو ٤ ساله مداوم استفاده ميكنم

كاترپيلار هم دوسال بيش از دبي ٥٧٠ تومن گرفتم نميدونم الان چند شده ولي اونم عين روز اولش مونده

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره یه خواب درست ندارم که .. همش بیدارم .. البته شیفتی هستیم بیشتر ولی شباییم که کار ندارم میرم خودم ...

خخخخخخ ازدواج دوسداشتم...بگو چ زود بچه دارشدیییی...چهار ساله مزدوج شدم یه بچه دوساله و یه بچه یکساله دارممممم😂😂😂😂😂😁😁

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   
نه عزیزم😕استارتر بیشتر تو بورسه ایناس. ریبوک اصلا نداشتم فقط گهگاهی میرم تو نت نگاه بهشون میندازم و ...

من خيلي دلم ميخواد يه جفت ديگه ريبوك بگيرم ولي جرعت نميكنم برم دنبالش ميدونم قيمتش فضايي شده

خخ قیمت در اوردن که کاری نداره .. جدیدا کفش اسپرت نگرفتی؟ 

فقط اون بوت که گفتم زمستون گرفتم.

اخرین بار پاییز 94 nikeگرفتم.اره میدونم ولی میگم دقت نکردم فقط دلم خواسته مدلارو ببینم چون قصد خرید نداشتم

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
من خيلي دلم ميخواد يه جفت ديگه بگيرم الان درحال حاضر يه ريبوك دارم يه كاترپيلار خدايي جفتشونم عالين ...

من کاترپیلار استفاده نکردم تاحالا فک کنم .. ولی ریبوک داشتم منم خوب بوده .. ولی بیشتر ادیداس و پوما میگرم من قیافه هاشونم شیک تره من به قیافشونم دقت میکنم خخ 

جالا صبر کن شوهرم پیدا کنم بعد :))      

😂😂ایشالا بهترین شو پیدا میکنی.حالا فردا اگه دوست داشتی عکس کتونی هام میفرستم یدونه اسیکس داشتم قیافه زیاد نداشت ولی خیلی راحت بود واسه سرکار

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من خيلي دلم ميخواد يه جفت ديگه ريبوك بگيرم ولي جرعت نميكنم برم دنبالش ميدونم قيمتش فضايي شده

مطمئن باش که شده  چون هیچی سرجاش نمونده

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.

اره من الان رفتم دیجی کالا یه سر هنگ کردم ولی به یه مغازه دار پیام دادم گفتم این دیگه شورشو در اورده تو بازار 200 ارزونتر از دیجی کالاس

من کاترپیلار استفاده نکردم تاحالا فک کنم .. ولی ریبوک داشتم منم خوب بوده .. ولی بیشتر ادیداس و پوما ...

كانرپيلار يكم قيافش زمخته ولي اونم تو اسپرتا خيلي جون داره

تو تهرانم نمايندگي ك نداره فقط يه جا ميشناسم اونم تو شريعتيه نزديك  فست فود بهاران ك يبار رفتم اصلا كالكشنش كامل نبود

خخخخخخ ازدواج دوسداشتم...بگو چ زود بچه دارشدیییی...چهار ساله مزدوج شدم یه بچه دوساله و یه بچه یکساله ...

وای عزیزم چقد باحال    .. خخ خدا حفظشون کنه .. من خودمم زیاد اهل ازدواج نیستم .. هرچی قسمته همون میشه انشالله 

اره من الان رفتم دیجی کالا یه سر هنگ کردم ولی به یه مغازه دار پیام دادم گفتم این دیگه شورشو در اورده ...

اره تو بازار بهتره

شايد هفته ديگه يه سر برم جمهوري اونجا شايد ارزون تر پيدا بشه

😂😂ایشالا بهترین شو پیدا میکنی.حالا فردا اگه دوست داشتی عکس کتونی هام میفرستم یدونه اسیکس داشتم قیا ...

یکی هست همکارمه .. ولی من بهش رو نمیدم بیاد جلو :)) چون بابام ازدواج سنتی دوس داره منم که جونمه و بابام .. خخ باشه منتظرم بزاری