2777
2789
عنوان

کفش اسپرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 106 پست
وای عزیزم چقد باحال     .. خخ خدا حفظشون کنه .. من خودمم زیاد اهل ازدواج نیستم .. هرچی قس ...

ایشالله یکی ک مث خودت خوش سلیقه است و البته پولدارو خوشتیپه گیرت بیاد🙏🙏🙏🙏

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله یکی ک مث خودت خوش سلیقه است و البته پولدارو خوشتیپه گیرت بیاد🙏🙏🙏🙏

خخ کی گفته من پولدارم من عالم بی عملم هرچی پول دستم میاد خرج میکنم مثل دیوونه ها مامانم فحشم میده دیگه تازگیا :))

اره حتما همینکارو بکن    

عزيزم سليقت عاليه مباركت باشه

راستي من تو عروسيم كفش بدون لژ پام بود

فقط تو باغ و عكاسي كفش پاشنه دار پام كردم 😍

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
خخ کی گفته من پولدارم من عالم بی عملم هرچی پول دستم میاد خرج میکنم مثل دیوونه ها مامانم فحشم میده دی ...

اونم گیر میاری ایشالله

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   
یکی هست همکارمه .. ولی من بهش رو نمیدم بیاد جلو :)) چون بابام ازدواج سنتی دوس داره منم که جونمه و با ...

😂واقعا دیر ازدواج کردن مهم نیست چون بالخره ادم یه روزی ازدواج میکنه ولی این ازدواج خوبه که مهمه❤باشه عزیزم فردا حتما میزارم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
عزيزم سليقت عاليه مباركت باشه راستي من تو عروسيم كفش بدون لژ پام بود فقط تو باغ و عكاسي كفش پاشنه ...

واقعا دمت گرم   ولی من مامانم نمیاره میکشتم گفته وای مامان عروسی ابرومو میبری اسپرت بپوشی از اون بدتر عمه هامن      خخ البته عمه هامو خیلی دوسشون دارم فاصله سنیمونم کمه 

مرسی عزیزم .. فعلا دعا کن امتحان فردام خوب بشه    

ایشالله گلم...واست ایه الکرسی خوندم🌷

واقعا دمت گرم   ولی من مامانم نمیاره میکشتم گفته وای مامان عروسی ابرومو میبری اسپرت بپوشی از ...

خيلي از عروسا اين كارو ميكنن عزيزم

چون با كفشاي پاشنه دار رقصيدن يكم سخته مخصوصا اگه عادت نداشته باشي

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
خيلي از عروسا اين كارو ميكنن عزيزم چون با كفشاي پاشنه دار رقصيدن يكم سخته مخصوصا اگه عادت نداشته با ...

خخ ممنون که بهم مشاوره دادی .. تا ببینم چی میشه مرسی عزیزم