2777
2789
عنوان

کفش اسپرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 106 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مجردم .. ولی به غیر از اون خودمم شاغلم .. برنامه نویس کامپیوترم 

پس ازدواج نکن گلم ماشالله خودت ی پا مردی😍

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   
من هنوز ازدواج نکردم بعد بعضی وقتابابام میگه شب عروسی میخای چیکار کنی؟ میگم هیچی خدا بزرگه یهو دیدی ...

😂😂منم تنها شبی که کفش پاشنه بلند چند ساعت پام بود فقط شب عروسیم بود اونم دیگه مجبوری بود

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
مجردی اینش،خوبه مامان بابا میگن بخر بخر شوهرمیگه نخرنخر...خواهرشوهرمم مجرده فک کنم شمام مجردی..اره؟؟ ...

اره مجردم .. ولی به غیر از اون خودمم شاغلم . برنامه نویس کامپیوترم 

ریبوک؟ اره اونم عالیه. من دو جفت nikeدارم. یکیشو از دبی وقتی دلار 3 تومن بود گرفتم الان ازش خوشم نم ...

ريبوك قيمت جديد نداري؟؟

من ٤ ساله كتونياي ريبوكم رو دارم استفاده ميكنم آخ نگفته اون موقع ٢٥٠ گرفتم

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
ريبوك قيمت جديد نداري؟؟ من ٤ ساله كتونياي ريبوكم رو دارم استفاده ميكنم آخ نگفته اون موقع ٢٥٠ گرفتم

الان همونا 700 800 تومنن .. من دوسال پیش ادیداس گرفتم اخم نگفتن هنوز قیمت گرفتم از همون فروشنده خاص گفت 800 شده میخای بیارم برات باز گفتم نه بزار تو انبار باشه :))

خخ مرسی عزیزم .. اره با این تاپیکای نی نی سایت دیگه کلا دور ازدواج خط کشیدم :(    

البته ک همه مثل هم نیستن...من ۲۱ سالمه و دوتا بچه دارم و خداروشکر راضیم ..ولی اگ موقعیت تو رو داشتم هرگزازدواج نمیکردم چون مشغله ذهنی خیلی داره😁😁

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   
ريبوك قيمت جديد نداري؟؟ من ٤ ساله كتونياي ريبوكم رو دارم استفاده ميكنم آخ نگفته اون موقع ٢٥٠ گرفتم

نه عزیزم😕استارتر بیشتر تو بورسه ایناس. ریبوک اصلا نداشتم فقط گهگاهی میرم تو نت نگاه بهشون میندازم ولی به قیمتها دقت نکردم

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
البته ک همه مثل هم نیستن...من ۲۱ سالمه و دوتا بچه دارم و خداروشکر راضیم ..ولی اگ موقعیت تو رو داشتم ...

اره یه خواب درست ندارم که .. همش بیدارم .. البته شیفتی هستیم بیشتر ولی شباییم که کار ندارم میرم خودم پی اموزش و اینا هیچی سر برمیگردونم میبینم 6صبحه :)) عزیزم انشالله همیشه بچه هات سالم باشن و خوشبخت باشی در کنار خانوادت .. ولی خیلی زود ازدواج کردیا شیطون