2777
2789
عنوان

کفش اسپرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 106 پست
جون ایول من کلا همیشه از بچگی کفش اسپرت و کتونی میپوشم یه جفت کفش پاشنه بلند محض رضای خدا نگرفتم تا ...

منم عاشق کتونیم انقد پاشنه بلند نپوشیدم عادت ندارم تو عروسی و مجلس که مجبورم پاشنه بلند بپوشم لق میزنم😂😂

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هیچی گفتم همشهری باشی ادرس اون مغازه رو که میگی کفشای خاص داره بگیرم😊

شما اهل کجایی عزیزم؟ اگه اصفهان باشی و مشهد میتونم راهنماییت کنم شهرای دیگه نه شرمنده 

منم عاشق کتونیم انقد پاشنه بلند نپوشیدم عادت ندارم تو عروسی و مجلس که مجبورم پاشنه بلند بپوشم لق میز ...

من هنوز ازدواج نکردم بعد بعضی وقتابابام میگه شب عروسی میخای چیکار کنی؟ میگم هیچی خدا بزرگه یهو دیدی با کفش اسپرت اومدم :))

اره مشهدیم  لطف میکنی بگی از کجا بگیرم

باشه عزیزم فردا بهت میگم من اسم پاساژشو خاطرم نیس از رفیقم میپرسم بهت میگم .. ولی اصفهان خودمم میدونم دقیق میتونم ادرس بدم .. مشهد وقتی رفته بودم خونه دوستم منو برد 

خوب اونم مثل منه پس .. من تازه وقتیم خودم بخام اسون بگیرم پدر و مادرم میگن نه کفش باید عالی باشه چون ...

مجردی اینش،خوبه مامان بابا میگن بخر بخر شوهرمیگه نخرنخر...خواهرشوهرمم مجرده فک کنم شمام مجردی..اره؟؟؟

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   
مجردی اینش،خوبه مامان بابا میگن بخر بخر شوهرمیگه نخرنخر...خواهرشوهرمم مجرده فک کنم شمام مجردی..اره؟؟ ...

اره مجردم .. ولی به غیر از اون خودمم شاغلم .. برنامه نویس کامپیوترم