2777
2789
عنوان

ای وی اف های مثبت

677 بازدید | 25 پست

کیا بودن و چه کار کردین مثبت شده 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

وای عزیزم ناراحت شدم چرا مشکل چی بود که تشکیل نشد 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم ناراحت شدم چرا مشکل چی بود که تشکیل نشد 

نمیدونم خدامیدونه مشکلم چی بود..وگرنه شوهرم سالمه ازمایش داده..پنج تخمک داشتم گفت یه دونه جنین تشکیل شده ولی ضعیفه انتقال نمیدیم واست..منم باکلی ناامیدی برگشتم شهرم😔😔نمیدونم خداچه صلاح میدونس

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

من دو ماه دیگه میخوام ای وی اف کنم انشاالله مثبت بشه برام دعا کنین 

نمیدونم خدامیدونه مشکلم چی بود..وگرنه شوهرم سالمه ازمایش داده..پنج تخمک داشتم گفت یه دونه جنین تشکیل ...

انشالله هر چی به صلاحته همون میشه ، منم نی نی میخوام و‌گفتن آی وی اف کنم

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

من مثبت شدم قبلش چيزهاي گرم زياد ميخوردم ولي بعد از انتقال ديگه اعتدال رو رعايت ميكردم ، تقريبا هم استراحت بودم و بيرون از خونه هم نميرفتم .

البته آي وي اف مربوط به دختر ١٤ ماهه ام هست بعدش هم به لطف خدا الان دوباره طبيعي باردار هستم .

ببخشید یه چیزی نیگم نریزین سرم 

به خدا بدون بچه هم میشه زندگی کرد حین اینکه سعی میکنین واسه بچه دارشدن و توکلتون به خداس زندگی کردنو فراموش نکنین به خدا میام این تاپیکا دلم کباب میشه حس میکنم زندگی رو رها کردین چسبیدین به بچه

هرچی ارزوی خوبه مال تو