2777
2789
عنوان

ای وی اف های مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یه چیزی نیگم نریزین سرم  به خدا بدون بچه هم میشه زندگی کرد حین اینکه سعی میکنین واسه بچ ...

میشه زندگی کردولی نیش وکنایه اطرافیان دلم ادمو میشکنه ازهرچی زندگیه ادم سیرمیشه..من قبل اینکه برم برای تخمک کشی خیلی ذوق وشوق داشتم که دیگه مامان میشم وقتی دیدم نشد انگاردنیاروسرم اوارشد..رفتم توماشین انقدگریه کردم که شوهرمم اشکش درومد گف توروقران اروم باش خانومم جیگرم کباب شدبس گریه کردی...کلی باهام حرف زد ارومم کردگف هیچوقت باالتماس ازخداچیزی نخواه..خوبه الان التماس کنی خدابچه بهت بده خدایی نکرده مریض باشه؟؟یازودازت بگیرتش؟؟گف اگه خداعحله نداره صلاحتومیخواد..بسپاربه خودش هروقت صلاح ومصلحت دونس بهت میده...کلی اروم شدم باحرفاش..دیگه یکماه هس واقعابیخیال شدم خیلی کم پیش بیادبه مشکلم وبچه فکربکنم..واقعاشوهرم مشوقمه...پشتمه خداروشکر

ازخدامیخوام بحق این ماه عزیزهمه ی مامانای منتظر جواب بگیرن ان شاءالله سال دیگه اینموقع نی نیشون بغلشون باشه🙏🙏🙏☺❤❤

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
عزیزم شماالان بارداری تیکر داری؟؟

نه عزیزم تو سیکل ای وی افم الان دارم ال دی مصرف میکنم 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو