2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 52 پست
من انجام دادم عوارض نداره بخدا چرا میخوای درد الکی بکشی وقتی میشه راحت به دنیا اومدن بچت رو تماشا کن ...

منظورتون زایمان در آبه؟ هزینش برا شما چقد شد؟

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
میدونم خودم دوست دارم طبیعی بشم،شوهرم فک میکنه پایین گشاد میمونه

شوهرت هر جور دوست داره همون کار رو بکن ....خیلی ها میگن مال من هیچ فرقی نکرده ولی در عوض بعضی از مردها هم ناراضی هستن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای رهایی از شک و شبهه بهتره منابع اینترنتی رو بررسی کنی.

الان هم بیمارستان های دولتی و هم خصوصی در تمام شهرهای ایران باید زایمان رو طبیعی انجام بدن. این قانون حداقل سه چهار ساله وزارت بهداشته. چون سزارین زیاد شده بود.

شما اگر هیچ مشکلی نداشته باشی، مثلا مشکل قلبی، عفونی یا .... بچه هم در شرایط ایده آل باشه یعنی سرش پایین باشه و بیشتر از چهار کیلو نباشه مجبوری طبیعی زایمان کنی. بازم تاکید میکنم چه بیمارستان دولتی چه خصوصی.

حالا اگر از طبیعی بترسی و بخوای سزارین بشی باید دم یک دکتر رو ببینی، حسابی بهش پول بدی تا برات پرونده سازی کنه.

جالب اینجاست که الان به دکترهایی که طبیعی زایمان میکنن از طرف بیمارستان امتیاز بیشتر و در نهایت کارانه بالاتر میدن. این یعنی خود دکترها هم میل به زایمان طبیعی دارن.

بازم منابع اصلی وزارت بهداشت رو بخون و باهاش کنار بیا.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
منظورتون زایمان در آبه؟ هزینش برا شما چقد شد؟

نه نه ،مثل بقیه زایمان طبیعی ها،فقط وقتی دهانه رحم ۴سانت باز شد،از پایین کمر آمپول میزنن دردت خییییلی خییییلی کم میشه،با دفترچه تامین اجتماعی رایگان شد

زخم طبیعی درد کمتری داره و زود تر خوب میشه

نميدونم كه من تجربه طبيعي ندارم نميتونم در مورد طبيعي نظر بدم اونايي هم كه برعكس سزارين نشدن بازم نيمتونن نظر بزن مگر كسي دو تا بچه داشته باشه هر كدوم از بچه هاشو با يه روش زايمان كرده باشه

من خودم سزارين بودم اصلا درد و ناراحتي چنداني نداشتم شايد فقط ١٥ دقيقه درد داشتم اونم وقتي از تخت پايين اومدم ديگه درد چنداني تو خاطرم نيست

نه نه ،مثل بقیه زایمان طبیعی ها،فقط وقتی دهانه رحم ۴سانت باز شد،از پایین کمر آمپول میزنن دردت خییییل ...

پس چرا برای همه اینکارو نمیکنن؟

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
برای رهایی از شک و شبهه بهتره منابع اینترنتی رو بررسی کنی. الان هم بیمارستان های دولتی و هم خصوصی د ...

اتفاقا دخترعموي شوهرم همين ماه پيش زايمان كرد فقط و فقط هزينه بيمارستان پرداخت كرده بودن اصلا هم دستي به هيچ دكتري پول ندادن سه تومن هزينه بيمارستانش بود

لعنت به این زندگی..اختیار هیچی رو ندارم

این در تمام دنیا یک قانونه. در پیشرفته ترین کشورها هم شما خودت حق نداری نوع زایمانت رو انتخاب کنی. فقط دکتر میتونه اجازه بده. 

وقتی عروس ملکه انگلیس سه شکم طبیعی زاییده 😁

البته این که شوخیه. ولی خب فقط مربوط به ایران نیست. همه جای دنیا همینه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

[QUOTE=90008515]این در تمام دنیا یک قانونه. در پیشرفته ترین کشورها هم شما خودت حق نداری نوع زایمانت رو انتخاب کنی. ف ...[/QUنمیکنه...

پس لعنت به کل دنیا 😁 البته برا من که از هر دوش وحشت دارم فرقی نمیکنه...ایکاش دروغ بچگی ها واقعیت داشت آذم میرفت بازار بچه میخرید میومد