2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 52 پست
اتفاقا دخترعموي شوهرم همين ماه پيش زايمان كرد فقط و فقط هزينه بيمارستان پرداخت كرده بودن اصلا هم دست ...

مورد خاص زیاده. بهتره امید الکی ندیم. ممکنه ایشون مسائل مختلفی داشته که سزارین شده و شما ازش بی اطلاعی یا انقدر ترسیده که دکترش به همین دلیل تشخیص سزارین داده. 

من خودم تیر ماه سزارین میشم چون سزارین دوممه. اولی رو چون به خشکی افتاد مجبور شدم سزارین کنم. و فقط هزینه بیمارستان دادم.

در کل آدم باید حکم قانونی رو بگه و بدونه، حالا اگر موارد خاص پیش اومد یا دکتری پول نگرفت اون جدا است.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
زایمااااان نمیخواااام😭😭😭 عجب غلطی کردم 😭😭 بچه نیارم یه دردسره بچه بیارم یه دردسره  آااا ...

من خاطره زایمانم رو بگم شاید به دردت خورد.عزیزم من خودم جز اون کسایی بودم که میگفتم فقط طبیعی امکان نداره سز بشم تا دقیقه ۹۰ هم صبر کردم یه روز احساس کردم تکونش کم شده رفتم بیمارستان برا قلب جیغ ودادهای خانمها رو میشنیدم رفتارهای ماماهارو که داد میزدن رو مادرها دست کردناشون بعد به من گفتن بیا بخواب دستکاری میکنیم تا فردا به دنیا میاد من حتی اجازه معاینه نداده بودم بهم دست بزنن چون دکترم هم اصلا معاینه لگنی نکرده بود ..خلاصه شوهرم گفت من اجازه نمیدم کسی که دردی نداره رو به زور زایمان کنین رفتیم دکترم میدید دستام میلرزه از ترس طبیعی برام بستری نوشت بیمارستان خصوصی رفتم سز شدم راحت بدون دردسر پا شدم اومدم اون سختی هایی که میگن رو نداره نمیتونی پاشی نمیتونی کار کنی درد داره اصلا هم اینطور نیست ...ما هر کدوم تجربه ای داریم طبیعی وسز شما خودت باید تصمیم بگیری چی میخوای 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مورد خاص زیاده. بهتره امید الکی ندیم. ممکنه ایشون مسائل مختلفی داشته که سزارین شده و شما ازش بی اطلا ...

مورد خاص كدومه شما حامله شدي بيا من ببرمت پيش دكتر برات معرفي نامه زايمان سزارين بگيريم بدون كوچكترين سوال جوابي

واقعا چرا؟؟ دردش میگن خیلی وحشتناکه

من اوایل زایمان طبیعی اجباری کابوسم بود اما حالا به دکترم گفتم میخوام ان شاءالله برم بیمارستان خصوصی که بیمه منو هم قبول میکنن.بیمارستان خوب که بری نمیزارن بیخود درد بکشی یه چند ساعت ببینن نتونستی بیاری دیگه میبرنت برا سزارین.یا اگر مشکلی باشه نمیزارن طبیعی زایمان کنی. توکل به خدا کن هرچی صلاحته برات اتفاق میوفته.شما یه زایمان راحت از خدا بخواه خدا خودش کمکت میکنه

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من اوایل زایمان طبیعی اجباری کابوسم بود اما حالا به دکترم گفتم میخوام ان شاءالله برم بیمارستان خصوصی ...

تو شهر خودم خصوصی نیست بدبختانه ...نزدیکترین شهر بهمونم تقریبا ۴۰ دیقه فاصله...مممنوووون ❤