2777
2789

عزیزم من امروز سه تا هزار پا از گلم اومدن بیرون . خیلی ناراحتم. اصلا تا بحال نبودن . ولی یهو سه تا با هم دیدم .گلمو گذاشتم بیرون فعلا .

میترسم بقیه ی گلهام که بیرونن هم اونا هم مبتلا بشن . ولی چاره نداشتم . ترسیدم اگه تو خونه باشه ، بره تو گوشمون .

شما چیکار کردی ؟ تونستی از بین ببریشون 😢😢😢؟ 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من امروز سه تا هزار پا از گلم اومدن بیرون . خیلی ناراحتم. اصلا تا بحال نبودن . ولی یهو سه تا ب ...

سلام.اره عزیزم.من یه اسپری تو خونه داشتم که واسه سوسک.گازی رو که با هر چی که شما فکر کردین نتونستم از بین ببرم با این اسپری از بین بردم 

اسپری کامن تو گلدون زدم دیگه هر چی تو خاکش گشتم نبود فعلا 

سلام.اره عزیزم.من یه اسپری تو خونه داشتم که واسه سوسک.گازی رو که با هر چی که شما فکر کردین نتونستم ا ...

منم سم کامن دارم تو خونه ترسیدم قوی باشه و گلم از بین بره . بخاطر همین پیف پاف سوسک کش زدم پای خاک .

کاش کامن میزدم بجای پیف پاف .

اگه فردا کامن بزنم ، به نظر زیاده روی میشه ؟ گلم از بین می‌ره ؟

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
منم سم کامن دارم تو خونه ترسیدم قوی باشه و گلم از بین بره . بخاطر همین پیف پاف سوسک کش زدم پای خاک . ...

نه فقط بذار بیرون بوش تو خونه اذیت میکنه

نه فکر نکنم پیف پاف خیلی قوی نیست

من خیلی زدم تو گلدونمم بزرگ بود 

فقط رو سطح خاک بزن 

آره تقریبا بزرگ بودن. اصلا تعجب کردم . سه ماهه دارمش . اولین بار بود می‌دیدم . چند روز در میان سم ...

وای خیلی بده 

من فقط یه بار زدم دو سه هفته پیش ولی گلدونم هنوز بو میده 

همون یه بار فک کنم مردن هر چی خاک رو زیر رو کردم چیری ندیدم ان شالله که ریشه کن شدن

بازم خوب بوده دیدی اومدن بیرون

آره واقعا . یهو دیدم یه هزار پا کنار گلدونه . سریع شوهرمو صدا کردم اومد کشتش . بعد دیدم یکی دیگه داره تو گلدون وول میخوره . اونم کشت .

پیف پاف زدم بعد چند دقیقه دیدم یکی دیگه اومد رو سطح خاک . دیگه خیلی ترسیدم . گذاشتمش تو راهرو . 

تو راهرو هم گلدون دارم میترسم اونارو هم آسیب بزنه . کاش طوریشون نشه 😢😢😢

⁦♥️⁩⁦♥️⁩