2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم بتونم درست کنم یا چیزی باشه ازش ایده بگیرم

من فقط ایده ی نمدی برات دارم . اما بعید میدونم دیگه الان با وجود نی نی بتونی درست کنی. چون ریزه کاری داره و هم خودت و هم نی نی اذیت میشیم.

اگر خواستی کانال تل گرامم رو برات میفرستم برو ببین

راحته بانمد؟

من برای اتاق بچم کلی چیزا درست کردم خودم

بعد رفتم اتاق بچه های فامیل رو توجه کردم دیدم چقد چیزای آماده و شیک گذاشتن.پشیمون شدم.

همه تزیینی های خودم رو کندم‌.جمع کردم.رفتم از این استیکر آماده ها خریدم.برجسته هستن.خیلی خشکل شد

تازه کلی هزینه ی تزیینی های خودم شده بود ولی اگه سر رشته نداری و دفعه اولته درست نکن.تمیز در نمیاد.مثل تزئینی های بازار نمیشه

من برای اتاق بچم کلی چیزا درست کردم خودم بعد رفتم اتاق بچه های فامیل رو توجه کردم دیدم چقد چیزای آم ...

شوهر من با نمد يك عالمه چيزاي خوشگل باسه ني ني درست كرده ك اصلا بازاريا پيشش هيچن😁😁الان اين البته پز شوهرم بود، خودم هيچي بلد نيستم از اينكارا😂😂

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
ای کاش عکس میفرستادی یاد بگیریم ایده بگیریم

والا ميترسم عكس بفرستم فك و فاميل شوهر اينجا باشن لو برم😑😑😄😂اخه اونا ديدن همه رو ديگه

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم