2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد دارین کمکم کنید

145 بازدید | 18 پست

پسرم تو ۴ماهه...شیر خشک‌و شیرخودمو میدادم ولی یه مدته شیرخشک نمیخوره...شیر خودمم شاید تو طول روز ۷ دفعه بخوره....ولی گریه اینا نمیکنه که بفهمم گشنشه...در ضمن کمی هم رفلاکس داره...به نظرتون پسرم گرسنه میمونه؟اخه شیرمم زیاد نیست کمه

هر ۲ساعت معمولا باید شیر بدی خودت بده نزار گشنش بشه گریه کنه

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این سن بچه ها خیلی کمتر شیر میخورن پسر منم از ورودش به چهارماهگی شیر کمتر خورد 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

گشنش باشه که گریه میکنه

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خب از کجا بفهمم ادرارش کمه؟

از تو پوشکش