2777
2789
عنوان

کارهای خونه

318 بازدید | 24 پست

سلام..خانما من خیلی ب تمیزی خونه م حساسم.خیلی زیاد ولی نمیدونم چرا تموم نمیشه..بخدا ایقد هستم.. با وجود نی نی نمیشه..

مامانایی ک نی نی دارین چیکار میکنین با کارای خونه؟اونم ی نی نی مث دختر من ک میخواد همش پیشش بشینیم.صب که از خواب پا میشم اتاق خوابو مرتب میکنم بعدش نازنین بیدار میشه حالا بیا شیر بده آ د بده پوشک عوض کن لباسش عوض کن اسباب باز باشد بریز جلوش .....اوووه میبینم شده ۱۱...بعدش بیام آشپزخونه ظرفهای شام رو بشورم گاز رو تمیز کنم خریدایی ک شوهرم اورده رو بزارم تو کابینت و یخچال..همسر من ساعت ۱۲ از سرکار میاد و باهم شام می خوریم.. برا همین نمیزاره شب کاری بکنم یا ظرف بشورم میگه بیارمشون شب.. میگه میخام استراحت کنم

بعد همه اینا دوباره نازنین دوباره شیر دوباره گریه هاش میگیرم تا بخوابه بعد میشه حدودای ۱.۵

بعد صبحونه و ناهار یکی میشه..تازه من دانشجو هم هستم خیر سرم..دارم پایان نامه ارشدم مینیوسم..واسه آزمون استخدامی آموزش وپرورش هم باید بخونم ک نیمه تیر برگزار میشه..

شماهایی ک نی نی دارین مث من هستین؟؟

نازنین من ۶ ماهش تموم شد.. ب نظرتون بش شیرخشک بدم بزارمش پیش مامانم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای هنوز شیر خشکیش نکردی با این اوضاع؟

ببین من دقیقا مثل خودتم با این تفاوت که دو تا بچه دارم 😁

لطفا به خودت رحم کن وگرنه از پا در میای

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

همین الان با شوهرم دعوام شد 

انتظار داره خونه همیشه مرتب و همه چیز سرجاش باشه 

آشپز خونه م کوچیکه زود بهم میریزه دو تا دختر دارم بزرگه 11 سالشه مدرسه و زبان و موسیقی میبرمش 

کوچیکه دوساله دارم از پوشک میگیرم گرفتار خورد و خوراک و نق هاشم 

کل خرید خونه با منه 

دکتر و پوشاک با منه 

صب تا شب میدوم خسته میشم آقا میاد خونه جلوی تلویزیون تا ساعت 1 میشینه اینو بیار اونو ببر غر هم میزنه 

بخدا کم آوردم دیگه

همین الان با شوهرم دعوام شد  انتظار داره خونه همیشه مرتب و همه چیز سرجاش باشه  آشپز خونه ...

خدا صبر بده...شوهر منم غر میزنه حتی اگه ریشای فرش یه دست و مرتب نباشن میگه درستشون کن میدونی من حساسم..در این حد گرفتاریم..