2777
2789
عنوان

خیلی عادت بدی دارم باید ترک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 43 پست
هرجا بریم هر چند روزکه باشه یه چمدون کوچیک برا سه تامون لباس برمیدارم

لامصب چمدونمونم بزرگه خیلی همش اونو میبرم اما اینسری یه ماشینیم و چهارنفر گفته باید کولی ببریم

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

منم هفته دیگه میخوام برم شمال 

چهارپنج تا مانتو تابستونی و چندتا شال و شلوار .و دو دست تو خونگی . سشوار و ساک لوازم آرایشم همین

پتو مسافرتیم همیشه برمیدارم

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فك نكنم خنك باشه ها من بودم تابستوني برميداشتم فقط

اااا جدی من فک کردم باید خنک باشه 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
شمال هوا سرده‌ها لباس گرم بیار

وای جدی ؟بیا ببین حس ششم دروغ نمیگه بهم  

وای جدی ؟بیا ببین حس ششم دروغ نمیگه بهم    

اره من شمال زندگی میکنم.شبا سرد میشه 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خنزرپنزر  خیلی کم ودر حد نیاز میبرم

من اشتباه گفتم خنزل پنزل ایا؟   

من فقط خیلی مواظبم ک لوازم ارایشم رو کامل بردارم لنزامو بردارم 

دو دست لباس خونگی دوتا مانتو یکی ک تنمه تو ماشین پس میشه س تا مانتو دوتا شلوار و لگ وکفش و دمپایی برا ساحل و حوله و مایو یه بافت گرم بسه دیگه 

کیف و شال و مسواک 

دوتا بالشت و دوتا پتو مسافرتی و روفرشی و چندتا ملحفه رو بکشم روی مبل های هتل و.....

منم حیلی وسواسیم تو جمع کردن شوهرم فقط یه شرت برمیداره😂

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
چند دست لباس گرم بذار تو ساکت. نگرانی نداره دیگه عزیزم.

اخه به چندست راضی نمیشم از بس مثل خلا حساس شدم اخه میگن ماشین جا نداره کم بردار من حتی یه چمدون بزرگ داشتم که اونو میبردیم همش تا سرش پر میکردم همشم وسیله ها من بود بیچاره همسرم فقط دوتا تیشرت و یه شلوار و یه دونه لباس زیر برمیداشت   

من اشتباه گفتم خنزل پنزل ایا؟    

اره عزیزم درستش خنزرپنزره 

البته منم اینو تازه فهمیدم داشتم رمان بوف کور صادق هدایتو میخوندم اونجا چندبار تکرار کرده بود این واژه رو 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
برعکس تو من انقد باخودم هیچی نمیبرم که یه وقتایی لنگ می مونم. رفتم اهواز آبان شانس من چنان بارون و س ...

اخی عزیزم   اره دیگه منم میگم لنگ نمونم اونجا یوقت هعی اینو اون بخان چیزم بدن  

اخه به چندست راضی نمیشم از بس مثل خلا حساس شدم اخه میگن ماشین جا نداره کم بردار من حتی یه چمدون بزرگ ...

😁😁😁😁

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
خوب چیزهایی که در مسافرت قبلی کارت نمیومده رو دیگه برندار

اره اتفاقا خیلیشو استفاده نمیکننمااا ولی خوب هعی استرس میافته بهم حالا باید امشب از سرم بندازم ممنون گلم 

اخی عزیزم   اره دیگه منم میگم لنگ نمونم اونجا یوقت هعی اینو اون بخان چیزم بدن    

بنویس اخیار هواشناسی رامسراین صفحه برات باز میشه تا جمعه رو داره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من ملحفه و دوتا پتو ژله اي ميبرم.لباسم وقتي تابستون باشه فقط تابستونيارو برميدارم وسواس الكي نده به ...

اره عزیزم همینکارو میکنم استرس بیخودی میدم بخودم باید همینکارو کنم ممنونم