2777
2789
عنوان

خیلی عادت بدی دارم باید ترک کنم

296 بازدید | 43 پست

هر وقت میخام برم مسافرت و اگر تازه هوا هم گرم باشه باید دنباله خودم کلی لباس گرم و کاپشن و بافت بکشونم 😕😕همش فکر میکنم ممکنه یهوو هوا سرد بشه و من لباس کافی نداشته باشم و از سرما بلرزم

همسرممم میگه چه خبره مگه داریم میریم قطب شمال امشبم میخاییم راه بیافتیم بریم رامسر و 4 نفریم و ماشین 206 و نمیشه خیلی چیز برداشت همسرم گفته خیلی مختصر و مفید حالا من چیکار کنم با این همه لباس و پتو تازترشم گفته پتو فقط دوتا مسافرتی و یه بالشت البته ملحفه میبرم هر جا برم ولی بازم پتوهای جایی به دلم نمیچسبه 

همسرم میگه چه خبرته کلی کیف و کالاسکه دنبالت میکشونی 😐🔫یه سفره 4 روزه است 

شماها میرید مسافرت چقدر لباس و خِنزل پِنزل دنبالتون راه میندازید چیا میبرید؟

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خنزرپنزر 

خیلی کم ودر حد نیاز میبرم

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

برعکس تو من انقد باخودم هیچی نمیبرم که یه وقتایی لنگ می مونم. رفتم اهواز آبان شانس من چنان بارون و سیلی راه افتاد یکی بهم کتونی داد.یکی چتر داد. یکی کاپشن داد. من خیلی الکی خوش اخبار هواشناسی رو ندیدم و رفتم. تو تو نت سرچ کن اخبار هواشناسی رامسر

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

من ملحفه و دوتا پتو ژله اي ميبرم.لباسم وقتي تابستون باشه فقط تابستونيارو برميدارم

وسواس الكي نده به خودت دختر هوا الان سردم بشه باز نيازي به لباس زمستوني نميشه چون فقط در حد خنكيه و كليم كيف ميده با لباس تابستوني باشي.

من هممممه چی برمیدارم البته به جز لباس گرم چون گرمایی هستم ولی مثلا برای دو روز چهار جفت کفش :))

اگه بخوایم شب جایی به جز هتل بخوابیم پتو و بالش و ملحفه که اجباریه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
یه لباس گرم برداری بسه چون شماله معلوم نیس شاید بباره

اره دقیقا اخه بدیش اینه با یه لباس گرم راضی نمیشم نمیدونم چرا تازه لباسهای مهمونیم همش میبرم میگم نکنه یه وقت بریم یه اشنایی پیدا بشه بخاد مهمونی دعوتمون کنه اونوقت میگم اونجا لباس از کجا بیارم چی بپوشم

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
لباسای تنم گوشیم هدفون پاوربانک مختصر و مفید😂

چه خوب خوش بحالت من که باید چندست لباس ببرم و کلی لباس زیر از بس خنگولکم 

اره دقیقا اخه بدیش اینه با یه لباس گرم راضی نمیشم نمیدونم چرا تازه لباسهای مهمونیم همش میبرم میگم نک ...

وا چه مهمونی تو مسافرت

تو دیگه خیلی سخت گیری🤔

هفت هفته نیستم :/ یه پسر یه سال ونیمه دارم💓