من تپلم ۷۴کیلو وزنمه روزه میگیرم میخام بدونم باعث میشه لاغر بشم یا فایده ای نداره ؟
احساس میکنم تو این شیش روزی که گرفتم تغیری نکردم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کم خوری باعث لاغری میشه حالا با روزه یا بی روزه و اینکه در تعداد دفعات زیاد مقدار کم غذا بخوری و اینکه یک ورزش هم کنارش داشته باشی
تو ماه رمضون فعالیت بدنیت بالا بردی ؟ کمتر میخوری ؟ آب بین غذا نباید بخوری یا بلافاصله قبل و بعدش
آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
بعدم مهم اینه چربیا بسوزن و وزن اصولی کم کنی و بدنت سالم باشه هر لاغر شدنی که سالم نیست
آب بدنت کم بشه یا ماهیچه ها تحلیل برن چه فایده داره
آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم