2777
2789

قندت تو ازمایش چند بود؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیتونم قرصش رو بخورم میشه برای رفع تنبلی تخمدان بهم دارو گیاهی معرفی کنید 

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *
براي تنبلي تخمدام به همه ميدن متفورمينو بيشتر به لاغري كمك ميكنه

من لاغرم   

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *

به منم داد نخوردم🙃

سیاه دونه و عسل بخور

قرص کیوتن هم خیلی برای تخمک ها خوبه

اگه اووبوست گیر بیاری که چه بهتر

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من لاغرم    

نه چون چربي دور شكم و اطراف رحمو از بين ميبره با كاهش قند تجويز ميشه.

حتما نبايد چاق شديد باشي.تو تنبلي تخمدان بايد وزن استاندارد باشه حتما.

منم همين مشكلو دارم

به منم داد نخوردم🙃 سیاه دونه و عسل بخور قرص کیوتن هم خیلی برای تخمک ها خوبه اگه اووبوست گیر بیار ...

چرانخوردی ؟؟

نه چون چربي دور شكم و اطراف رحمو از بين ميبره با كاهش قند تجويز ميشه. حتما نبايد چاق شديد باشي.تو ت ...

چی کردی اونوقت ؟؟

105

عزیزم شما پیش دیابتی هسی.بالای ۹۵ پیش دیابتیه.متفورمینتو بخور هم واس جلوگیری از دیابت خوبه هم پلی کیستیک.گف چن ماه بخوری؟روزی چن تا؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
pco که میشه تنبلی درسته ؟؟؟یا کیسته ؟؟؟

تنبلی

چرانخوردی ؟؟

ترسیدم وابسته بشم چون داروی دیابته ،البته از نظر علمیشو نمیدونم آ.....

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗