2777
2789
این دوماهو بخون تیریه تو تاریکی قبولم نشدی براس سال بعد راحتری چون ی سری مطالبو خوندی ...من رشتم انس ...

منم اصلا حسشو ندارم خیلی ناامیدم دلم میخواد الان اول مهر بود ...

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
فعلا دارن خیلی فشارمیارن چندتا نماینده به روحانی نامه نوشتن حاجی بابای هم امروز اعتراض کرده خدامیدون ...

اگ بیفته ب نفع ماهاییه ک تازه شروع کردیم ...تاریخ زایمانتو چندم زدن ؟رشتت چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قدرررر زندگی سخته واس ما پشت کنکوریاا... من که اصلا نمی تونم برم سر کتاب مامانم کلافه شده میگه ب ...

آره مامان من خیلی گیرمیده هی میگه بخونه البته اون فکرمیکنه من کامل خوندم عذاب وجدان اوناهم راحتم نمیذاره ،بدبختی دیگم تو زندگی دارم اون بدتر ازکنکور نابودم کرده

خواهرم همه ی دنیامه
آره مامان من خیلی گیرمیده هی میگه بخونه البته اون فکرمیکنه من کامل خوندم عذاب وجدان اوناهم راحتم نمی ...

اره منم عذاب وجدان دارم....حالم از خودم بهم میخوره دیگه... تو دانشگاه چ رشته ای خوندی؟؟؟

تعویق ام بیفته میشه 13 مرداد...میدونی یاد چی افتادم.اون خانمه ک پارسال سرجلسه کنکور زایمان کرد😐😂

اره دقیقا خودمم یاداون افتادم عقب بیفته نمیرم. اینجوری بیشتر دچاراسترس میشم سرجلسه دنیا میاد والا.

اره منم عذاب وجدان دارم....حالم از خودم بهم میخوره دیگه... تو دانشگاه چ رشته ای خوندی؟؟؟

من دانشگاه نرفتم سه بار کنکور دادم بعدشدیگه ول کردم  سال اول خوب نشد ولی سالای بعد درحد معلمی وپیراپزشکی بود 

خواهرم همه ی دنیامه
خوب چرا نرفتی؟؟؟حیف شد که...

آره اچن سال قبل راحت بود الان پرستاری واقعا سخت شده قبول بشی الان فامیل و آشناها متلک میندازن میگن رفته بودی الان تموم کرده بودی میخوام دق کنم

خواهرم همه ی دنیامه
آره اچن سال قبل راحت بود الان پرستاری واقعا سخت شده قبول بشی الان فامیل و آشناها متلک میندازن میگن ر ...

اشکال نداره در عوض برا سال ۹۹ تلاش کن تا موفق بشی ...باید انقدر تلاش کنی تا پزشکی یا دندون پزشکی قبول شی اونوقت با این کارت یه تو دهنی میزنی به اونا که دیگه متلک نندازن...

منم چند تا از فامیلامون ناپلئونی مامایی و پرستاری قبول شدن سال ۸۹ اونوقت من که اینهمه زحمت کشیدم و تو نمونه بودم قبول نشدم تازه اعتماد با نفسمم از بین رفته...منی که عاشق درس خوندن بودم حالا از درس خوندن متنفرم برا همین میگم باید برم پیش روانشناس...به خودم قول دادم اگه کنکور ۹۹ یه رشته ی خوب آوردم که هیچی اگه نیوردم قید درس رو میزنم و زندگیمو رو هوااااا ول میکنم...

کدوم شهر زندگی میکنی؟؟؟