2777
2789
تجربی....زیاد امسال نخوندم دلم میخواد بذارم واس سال دیگه این دوماهو نمی دونم چجوری بگذرونم از یه طرف ...

من دلم میخواد دوماه بگذره واسه سال بعد بخونم  کامل حسم مثل شماست

خواهرم همه ی دنیامه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی....زیاد امسال نخوندم دلم میخواد بذارم واس سال دیگه این دوماهو نمی دونم چجوری بگذرونم از یه طرف ...

مثل من شدی منم امسال سال دوممه ک میخوام کنکور بدم ....دوست دارم بمونم خوب بخونم برای 99 از سمتی هم پشت کنکوربودن عذابه اهههه

میخام یکی برام برنامه ریزی کنه

کنکور ۹۸ شرکت کردی ؟ اگه شرکت کردی و نا انید شدی میتونم بگم‌داری شانستو از دست میدی چون خیلیل از الان شروع کردن و رشته مورد نظرشون قبول شدن حیفه اگه بخوای این ۵۰ روز رو هدر بدی اگرم واسه ۹۹ میخوای کنکور بدی از الان خیلی زوده باید تابستون برنامه ریزی کنی ان شا الله تابستون بیا برنامه ریزی چون میبری از الان شروع کنی درسایی که خیلی مشکل داری تابستون  از مهرم استارت اصلی 

مثل من شدی منم امسال سال دوممه ک میخوام کنکور بدم ....دوست دارم بمونم خوب بخونم برای 99 از سمتی هم پ ...

خیلی حس بدیه ...اه....

من امروز رفته بودم دندونپزشکی همش به خودم میگفتم یه سال دیگه بمون انقدر بخوووون تا دندون پزشکی بیاری به پرستاری قانع نباش ولی خوب این تصمیمو یه مدتیه گرفتم و فکر میکنم اگه بمونم نتونم خوب بخونم و زود خسته بشم به عبارت دیگه فکر میکنم جوووو گیر شدم

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
نمیدونم بخدا این دو ماه شده بدبختی همش فکر اینه کل عمرت گذشت هیچی نشدی پشت کنکور موندی ،روانشناسم نم ...

چه قدرررر زندگی سخته واس ما پشت کنکوریاا...

من که اصلا نمی تونم برم سر کتاب مامانم کلافه شده میگه برو سر درست ولی من اصلا نمیخونم

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
خیلی حس بدیه ...اه.... من امروز رفته بودم دندونپزشکی همش به خودم میگفتم یه سال دیگه بمون انقدر بخوو ...

این دوماهو بخون تیریه تو تاریکی قبولم نشدی براس سال بعد راحتری چون ی سری مطالبو خوندی ...من رشتم انسانیه ولی میدونم اگ بخونم میشه ولی اصلا حسشو ندارم