2777
2789

آره عزیزم خاندان ما همه کم کار پرکار بودن همه هم بچه دارن مشکلی ایجاد نمیشه فقط باید قرصتو مرتب بخوری

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

بله من .

اتفاقا امروز جواب ازمایش جدیدم اومد بازم کم کاری دارم 😐 یه مدت خوب شده بودمااا

یادمه تو بارداری هم لووتیروکسین میخوردم

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله من . اتفاقا امروز جواب ازمایش جدیدم اومد بازم کم کاری دارم 😐 یه مدت خوب شده بودمااا یاد ...

البته از کم کاری همه ی عوارض رو دارم جز اضافه وزن که اونم کلا قابلیتشو ندارم 😂

دقیقا مثل من. منم دو هفته پیش رفتم دکتر که برای بارداری دومم اقدام کنم آزمایش نوشت دادم و کم کاری دارم مثل شما. این ماه نتونستم باردار شم ولی خیلیها با وجود کم کاری تیرویید بچه دار شدن . میگن با دارو قابل کنترله و جای نگرانی نیست. منم دارم دارو میخورم 

جدی؟خیالم راحت باشه یعنی بعدازظهر میخام برم پیش دکتر زنان

اره بابا خیالت راحت . فقط دارو رو مرتب باید مصرف کنی

بله من . اتفاقا امروز جواب ازمایش جدیدم اومد بازم کم کاری دارم 😐 یه مدت خوب شده بودمااا یاد ...

منم دو هفته ای میشه لوتریکسین میخورم . عوارضی براتون نداشته تا حالا؟ تو بارداری اذیت نشدی 

عزززیزم منم یمدت داشتم که با قرص کنترل شد و میزون شد.....

بعد  چندوقت باردار شدم... اما تو بارداری چک کردم و قرص میخورم.

خیالت راحت😍😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀