2777
2789
مرسی عزیزم

منم انقد دلم میخاد دوتا بچه داشته باشم ک نگووووو حیف ک ن خانوادم رضایت میدن ن شوهرم بس ک حاملگیام سخت و مزخرفه الان یه بچه دوماهه دارم خداروشکر بعد کلییییی بدبختی و یه زایمان زودرس مبارکتون باشه عزیزن

خدا بیامرزدش و به خانوادش صبر بده😔 خاله و پسر خاله جوون منم هر دو درگیر سرطان بودن به فاصله دو ماه ...

😔😔😔خدا رحمتشون کنه

میشه برای شادی روح پسرم و پدرم یه صلواتمهمونم کنید...خدا خیرتون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه شوخی نیست کاش بود

وااای😢 

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)
منم انقد دلم میخاد دوتا بچه داشته باشم ک نگووووو حیف ک ن خانوادم رضایت میدن ن شوهرم بس ک حاملگیام سخ ...

قربونت نگران نباش دیگ پس یکی دیگ حتما میاری

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

امروز ب شوهرم میگم ی خانوم تو نی نی سایت اینطوریه جریانش میگه خوش بحالشون 🤣🤣🤣🤣🤣 

صورتی میخای توام یکی بیار سوپرایزش کن شوهرتو😁😁😁ببین بازم میگه خوشبحالمون یا ن😁😁

😂😂😂😂نکته رو در یافتی اول خوب ناراحت کروم بعد از دلش در اوردم

خوب نیس اینهمه تندخویی خیلی تندرفتی اصلاخوب کردی شوهرکردی اما بقیه روترور کردی

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
😂😂😂😂نکته رو در یافتی اول خوب ناراحت کروم بعد از دلش در اوردم

الحق که چه مامان کوچولویی ماشالله زبرل و زرنگ خیلیا دو برابرت سن دارن ولی اندازه نصف نصف شما فهم ندارن اینو دیدم که میگما انشالله که خوشبخت باشی 

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من