2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 103 پست
از این ناراحتم ک خانم خودش خیلی سرتر ازین منشیه اس هم چهره هم تحصیلات هم اخلاق ک بیسته

عزیزم بهش زنگ بزن بگو خانوم فلانی چقد زود از ماموریتتون برگشتین فلان روز فلان ساعت دیدم ک با شوهرتون برمیگشتین حتما خسته شدین از اینجور حرف بعدش اون خودش قضیه رو جمع میکنه تو فقط در همین حد به گوشش برسون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما درست نظراتو نخوندین همونجایی ک اون خانوم گفته بودن شاید واسه نظافت بوده برین ببینین ک جوابشونو د ...

من اونو ندیدم

و اینک من نمیگم زنش نفهمه تا مرد هر غلطی دلش خواست بکنه

میگم نباید سرک بکشیم تو زندگی همسایه

حالاهم ک فهمیدیم جار نزنیم بذاریم زن خودش بفهمه

زنیک سرش ب زندگیش باشه حتما متوجه خیانت میشه

شک نکن امروز نفهمه فردا میفهمه

دوستمون باید این احتمالم بدن ک نتونه ثابت بکنه و مرده ر برا اینک خودشو خوب جلوه بده ب دوستمونم تهمت بزنه و بگه چون من پا ندادم بهش تهمت زده و ....  فردا خودشون فقط شرمنده بشن و دور از جونش همون قضیه روسیاهی و ذغال این حرفا

اگه صیغش باشه، همسر موقتشه، خلاف شرع انجام ندادن گناه هم  نکردن از نظر خدا... والبته اگه بگی شم ...

خوبه كه آقايون هيچ كدوم از كارهاي اسلام رو انجام نميدن فقط سر همين صيغه همشون مسلمون ميشن

چي شد خانمي؟ سوتفاهم بود ياخداي نكرده واقعا خيانت؟ گفتي؟

حرفی نزدم ب خانمش بااینکه باهم در تماسیم

شوهرش دیشب هم این خانم رو اورد ولی دلم راضی نمیشه ب خانمش بگم خیلی دوسش داره

بی من نتوانی این خط و نشان