2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 103 پست
ابرو مردم حرمت داره  شاید محرم و اینک با گفتنش ابرو ۲ نفرو بردین و زندگی ۳ نفرو بهم ریختین من ...

بهر حال اگ‌محرم باشه بهش تهمت زدیم و این یعنی راحت گناه مردمو برداشتیم گذاشتیم تو کیسمون

کدوم زنیه ک خیانتو نفهمه چ حلالش چ حرامش

خانم هم امروز نفهمه فردا میفهمه چ نیازیه با کنجکاوی زیادی و سرک کشیون تو زندگی همسایمون ما بشیم ناجی زندگی همسایه البته از نظر خودمون

اینجا بحث بحث احتمالاته همونقد ک احتمال خیانت هست خوش بینانش هم میشه گفت اصلا خیانتی نبوده و بقول دوستمون شاید اومده خونه رو نظافت کنه

اگ دوستمون ب خانمش بگه شوهرتو دیدم ک خیانت کرده اگ‌لازم باشه قسم میخوره ک شک نداره خیانت بوده؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامه بنویسه ک زنش حواسشو جمع نمیکنه زندکیشو ویدون میکنه ما خودمون زنیم کیه ی نامه بارمضمون خیانت هم ...

خب یعنی همینطور احمقانه زندگی کنه و خم راست شه واسه شوهرش اونم با منشیش بره مانتو بخره و عشق و حال کنه؟

خب یعنی همینطور احمقانه زندگی کنه و خم راست شه واسه شوهرش اونم با منشیش بره مانتو بخره و عشق و حال ک ...

ن زندگی فقط کار کردن نیست حواسشو جمع کنه ب زندگیش

مگه میشه زن زندگی باشی و نفهمی تو خونت چ خبره؟؟؟ 

وقتیک خودش براش مهم نیست چرد همسایش خودشو تو دردسر بندازه

واقعا تعجب میکنم از بعضیا با نظرات خوش بینانشون زبونم لال اگ زندگی خودتونم بود دلتون میخاست سرتونو بکنین زیر و برف و شوهرتون هرکاری دلش خاست بکنه شمام مث احمقا قربون صدقش برین

اگه صیغش باشه، همسر موقتشه، خلاف شرع انجام ندادن گناه هم  نکردن از نظر خدا... والبته اگه بگی شما گناهکار محسوب میشی نزد خداوند چون زندگی 2 نفر رو خراب کردی واگه دوستش باشه ب احتمال زود یا دور میفهمه همسرش ی مرد هرزه هست

کجا گفتن ۱ نصفه شب؟؟؟؟ فقط گفتن دیدم خرید میکردن دبدم اومدن خونه

شما درست نظراتو نخوندین همونجایی ک اون خانوم گفته بودن شاید واسه نظافت بوده برین ببینین ک جوابشونو دادن ک ساعت یک نصف شب بوده تا صبحم تو خونه بودن حتی اگ محرمم بودنو صیغه ای بینشون بوده این حق زنشه ک بدونه همون اسلامی ک گفته مرد میتونه چندتا زن عقد کنه گفته ک باید حتما همسر اولش خبر داشته باشه ن یواشکی هرکاری دلش خاست بکنه

خب یعنی همینطور احمقانه زندگی کنه و خم راست شه واسه شوهرش اونم با منشیش بره مانتو بخره و عشق و حال ک ...

با شما موافقم عزیزم باید بگه به خانومش البته کاملا غیرمستقیم ک به هیج وجه مسعولیت هیچی به عهدش نباشه