2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 103 پست

عزيزم بهش بگو فقط يك جوري بگو يعني شما خبر نداري كه خانومه نبوده خونه 

مثلا بگو چه زود از هم سفر برگشتين مهموني گرفتين ؟ 

يا مثلا بگو چقدر شما مهربونين كه منشيتونم خونتون دعوت ميكنين 

اينجوري اگر اون خانوم نخواد پيش شما آبروش بره يا خجالت بكشه يا سو تفاهم باشه خودش يكجوري جواب شما رو ميده كه يعني خودم خبر داشتم 

ولي حتما بگو 

خدايي نكرده آقا به كاراشون ادامه ميدن خانومم بي خبر بچه دار ميشن بعد ميفهمن كه اين وسط آينده بچه تباه ميشه

وای خیلی بده منم مث تو فهمیدم همسایمون با یه پسر مجردی که تازه اومده ساختمونمون باهمن مجرد نبود طلاقی بود دوس دخترم داشت اونم میوورد خونه دوس دخترش فهمید اومد یه دعوایی راه انداخت ولی زنیکه زرنگ بیرونش کرد و خودشو زد اون راه کلا بچه هاشو میپیچوند کوچه خودش میرفت خونه مرده از چشمی دیدم با لباس زیر خونه مردس صدا به در اووردم سریع درو بست  خدا ورشون داره اه اه

عاشق خدایی هستم که چه بخواهیم چه نخواهیم دوستمان دارد   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی درمیادازادمایه به ظاهرخوبه خواهرپول دارن هرغلطی دوست داشتن میکنن

خیانت ربطی ب پول و شغل و ظاهر نداره عزیزم لحنتون درست نیست اینجوری

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

بنظرم باید هرجور شده به گوش زنش برسونی ولی اصلا خودت مستقیم به خانومش نگو

من یه ایده دارم بنظرم زنگ بزن به خانوم همسایتون بگو فلانی فلان روز اومده بودی خونه؟ چقدر زود کارت تموم شد.وقتی گفت من ک نبودم خودش دوزاریش میفته دیگه تو دیگه چیزی نگو ادامه نده و قطع کن

عزيزم بهش بگو فقط يك جوري بگو يعني شما خبر نداري كه خانومه نبوده خونه  مثلا بگو چه زود از هم س ...

دکتره اجاقش کوره بچه دار نمیشه

بی من نتوانی این خط و نشان  
ديگه بدتر اون زن طفليش با اين مشكل شوهرش مونده بعد اون بي همه چيز ميره پي عشق و حالش

خانمش سفرکاری زیاد میره مثلا بوده ک پنج ماه خونه نبوده شاید بخاطر همونه نمیدونم

بی من نتوانی این خط و نشان  
از خراب شدن زندگیش خیلی میترسم

عزیزم اون الانم زندگیش خراب شده خودش خراب شده

بنظر من حق زنشه ک بدونه واقعا خیلی کثیفه شوهرش ک تظاهر به دوست داشتن میکنه و از پشت همچین ذات کثیفی داره.خانومش با مشکل شوهرش ک بچه دار نمیشه ساخته بعد اون دنبال عشقو حال خودشه بنظر من که خیلی گناه داره اگ ندونه