marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 عنوان کمی حرف بزنیم 95 بازدید | 23 پست سلام من ۳ماهه دوم بارداری هستم پریروزازدندون دردداشتم میمیردم شب تاصبح نخوابیدم روزبعدب همسرم گفتم برودارخونه برام ژلوفن بگیرخیلی درددارم شب تاصبح اب نمک غرغره کردم سیرگذاشتم اثری نکرده .ب روی خودش اول نیوردبعدگفت برات خوب نیست ازبس دردداشتم اعصبانی شدم واماده شدم گفت کجاگفتم قبرستون .رفتم خونه همسایمون برای قرص بعدکه برگشتم گفت بروب جهنم بروبمیر .خیلی اعصبانی شدم کلی گریه کردم ب روی خودش نیوردصبحانه کوچولویی قبلش خورده بودم تاشب چیزی نخوردم ازاعصبانیت ودرددندان .ولی ب روی خودش نیوردخودش هرچی خواست خوردوب منم نگفت که ایاتوهم میخوای یانه بعدظهرقراربودبریم جواب ازمایشموبگیرم توراه حالم بدشدفشارم افتادب روی خودش نیورد نمیدونم چرااین کارهاشومیکنه ؟؟؟بس که فکرم درگیربودگفتم کمی بحرفیم 1398/02/23 | 10:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_کوچولو16ساله عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 26361 امیدوارم همسرت تو بچه داری حداقل کمک حالت باشه خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی
zarhraw79 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2536 درک نمیکنه درد کشیدن تو رو ببین من مادر نیستم ولی قرص نخور خیلیا درد میکشن تا بچه بدنیا بیاد تو هم مادری سعی کن گیاهیی یه راه حلی پیدا کنی ایوب با چندین بلا؛کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
zarhraw79 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2536 این سیرو مامانم امتحان میکرد جواب میگرفت یکی دیگه هم هست یکیش اینه شربت سرما خوردگی رو چند قطره میرزی رو اونجا که درد میکنه برا چند ساعت مسکنه ایوب با چندین بلا؛کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
نفس_خسته_ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 3720 وای خدایا چقدر مردا بی احساسن من اصلا ازدواج نمیکنم والا من نمیتونم بی محلی را تحمل کنم پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 درک نمیکنه درد کشیدن تو رو ببین من مادر نیستم ولی قرص نخور &nb ... بخداموندم دیگه چیکارکنم دندونم ب اعصاب رسیده گیج گاهم دردمیکنه ازدردخواب ندارم
marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 وای خدایا چقدر مردا بی احساسن من اصلا ازدواج نمیکنم والا من نمیتونم بی محلی را تحمل کنم منم سختمه دیشب ازضعف تواشپزخونه افتاده بودم ۱۵دقیقه بعدازمن یادش اومده
zarhraw79 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2536 بخداموندم دیگه چیکارکنم دندونم ب اعصاب رسیده گیج گاهم دردمیکنه ازدردخواب ندارم اون بچه داره از استحکام استخوان های دندونت انرژی میگیره تا خودش رشد کنه سعی کن راه های گیاهی و امتحان کنی خاله منم از دندون درد مرد تا این بچه به دنیا بیاد ایوب با چندین بلا؛کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 این سیرو مامانم امتحان میکرد جواب میگرفت یکی دیگه هم هست یکیش ... ژل مسکن دردگرفتم افاغه نکرده
marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 اون بچه داره از استحکام استخوان های دندونت انرژی میگیره& ... امروزخودم رفتم نوبت دندون پزشکی گرفتم تاببینم چی میگه
zarhraw79 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2536 ژل مسکن دردگرفتم افاغه نکرده حالا واسا برم کانال طب سنتی ببینم راه گیاهی بجز سیر دیگه چیه واسه مسکن درد ایوب با چندین بلا؛کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
نفس_خسته_ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 3720 منم سختمه دیشب ازضعف تواشپزخونه افتاده بودم ۱۵دقیقه بعدازمن یادش اومده تو چرا به خودت زجر میدی بدی ما زنا اینکه ناراحت میشیم نمیخوریم باید بخوری که جون داشته باشی باهاش مقابله کنی بی احساسا پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
مستر_جنتلمن عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1984 از داروخونه عصاره میخک بگیرید برای بی حسی موقتش گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
zarhraw79 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2536 ✍درمان دندان درد با طب سنتی:✳️سیر تازه را ریز ریز کرده و بعد بپزید و بصورت ضماد استفاده کنید.✳️غرغره ی آب انگور و سرکه بسیار مفید است.✳️مقداری نعناع را جویده و بعد میل نمایید.✳️بر روی محل درد مقدار کمی پودر میخک بپاشید ایوب با چندین بلا؛کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)