marezuo5892 مدیر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 عنوان کمی حرف بزنیم | مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 23 پست سلام من ۳ماهه دوم بارداری هستم پریروزازدندون دردداشتم میمیردم شب تاصبح نخوابیدم روزبعدب همسرم گفتم برودارخونه برام ژلوفن بگیرخیلی درددارم شب تاصبح اب نمک غرغره کردم سیرگذاشتم اثری نکرده .ب روی خودش اول نیوردبعدگفت برات خوب نیست ازبس دردداشتم اعصبانی شدم واماده شدم گفت کجاگفتم قبرستون .رفتم خونه همسایمون برای قرص بعدکه برگشتم گفت بروب جهنم بروبمیر .خیلی اعصبانی شدم کلی گریه کردم ب روی خودش نیوردصبحانه کوچولویی قبلش خورده بودم تاشب چیزی نخوردم ازاعصبانیت ودرددندان .ولی ب روی خودش نیوردخودش هرچی خواست خوردوب منم نگفت که ایاتوهم میخوای یانه بعدظهرقراربودبریم جواب ازمایشموبگیرم توراه حالم بدشدفشارم افتادب روی خودش نیورد نمیدونم چرااین کارهاشومیکنه ؟؟؟بس که فکرم درگیربودگفتم کمی بحرفیم 1398/02/23 | 10:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 عجبا این مرداهم بعصی وقتا خیلی بیخود میشن خیلی
marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 از داروخونه عصاره میخک بگیرید برای بی حسی موقتش گرفتم میزنم دودقیقه اروم میکنه بعددردفراوان میگیره که دلم میخوادسرموبکوبم ب دیوار
zarhraw79 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2536 پودر میخک و عسل برای دندون درد خیلی خوبن ایوب با چندین بلا؛کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 تو چرا به خودت زجر میدی بدی ما زنا اینکه ناراحت میشیم نمیخوریم باید بخوری که جون داشته باشی باهاش مق ... فک میکنه من ازدستی این کارهامومیکنم .تازگی هاب بعضی چیزهااهمیت نمیده اصلا
zarhraw79 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2536 ✅✍برای دندان درد خیلی شدید که با قرص خوب نمیشود!!❗️🔹برای دندان درد بهترین مسکن پودر میخک است.❗️🔹و برای عفونت پودر باقلا ی خشک بگذارید تا سر باز کند. ایوب با چندین بلا؛کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 ✅✍برای دندان درد خیلی شدید که با قرص خوب نمیشود!! ❗️🔹برای دندان درد بهترین مسکن پودر میخک است. ... خیلی ممنون امتحان کنم
zarhraw79 عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 2536 امروزخودم رفتم نوبت دندون پزشکی گرفتم تاببینم چی میگه ببین این درد ها واسه همینن وقتی به دنیا بیاد از بین میره ایوب با چندین بلا؛کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
marezuo5892 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 750 ببین این درد ها واسه همینن وقتی به دنیا بیاد از بین ... نه قبل بارداری عکس گرفتم ب اعصاب رسیده برای همون دردمیکنه عزیزم .اون موقع پول نداشتم درستش کنم
مستر_جنتلمن عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1984 گرفتم میزنم دودقیقه اروم میکنه بعددردفراوان میگیره که دلم میخوادسرموبکوبم ب دیوار هر کاریم کنید موثر ترین کار رفتن دندونپزشکیه گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.