2777
2789
عنوان

ترنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 71 پست
اونی که تو فکر میکنی دوجنسه هست با ترنس فرق داره ترنس اعضای بدنش زنونه یا مردونس ولی روحیاتشون برعک ...

درسته 

من فکرمیکردم ترنس و دوجنسه مشکلشون شبیه به همه

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

استارتر عزیز

بله 

اونا تو عالم خیال فک میکنن مثلا دخترن

دوست دارن ناز کنن

دوست پسر داشته باشن

کسی واسشون غیرت بکشه

دوست دارن لاک بزنن و حامله بشن 

مو رنگ کنن بریزن بیرون روسری

ولی جسما مردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس فقط ازنظر روحی دچار مشکلن؟

نه که دچار مشکل روحی باشن

از نظر روانی جنسیت خلاف بدنشون دارن، مثلا طرف حس و احساس و نگاهش به بیرون زنونه است، حتی رفتاراش اما بدن مردونه داره، 

خیلی هاشون همجنس گرا هستن اما چون توی ایران عملا همجنس گرایی جرمه اینا مجبورن برن در قالب ترنس و عمل کنن، 

مثلا طرف دختره اما تمایل به دختر داره، این همجنس گراست، اما توی ایران جرمه، طرف باید بره عمل کنه مرد شه تا بتونه با دختر باشه، 

کلا عمل ها اصلا خوب نیست، مخصوصا زن به مردش، چون در حقیقت اندام جنسی مصنوعی ساخته میشه که عملکرد طبیعی رو نداره

واسه همین هم خیلی هاشون خودکشب میکنن بعد عمل

استارتر عزیز بله  اونا تو عالم خیال فک میکنن مثلا دخترن دوست دارن ناز کنن دوست پسر داشته با ...

بله متوجه شدم 

من فکرکردم که مشکلشون باافراد دوجنسه مشترکه

ولی میبینم نه خیلی فرق داره

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
نه که دچار مشکل روحی باشن از نظر روانی جنسیت خلاف بدنشون دارن، مثلا طرف حس و احساس و نگاهش به بیرون ...

وای خیلی سخته

پس فکرکنم همسایه ماترنس نبوده بااین تفاسیر

چون الانم موهاش کوتاهه وشبیه پسرا راه میره

این مریضی رو روحیه خانواده هم تاثیر میزاره

همشون همیشه نگران اینده جگر گوششونن

ازدواج خواهر برادرش مختل میشه

چون ارتباط مستقیم به تشکیل خانواده و سر وسامون گرفتن داره 

و بچشون از اجتماع گریزون میشه اصولا مادر خانواده همیشه در عذابه

اگه شبیه پسرا راه میره داره ادا در میاره

ممنونم عزیزم توهمیشه لایک داری

اگه شبیه پسرا راه میره داره ادا در میاره

میشه گزارش بزنی بترکه

زنی ک عمل میکنه میشه مرد . اگه رحمشو بر نداره . میتونه باردار بشه ‌ .. ازین موردا زیاد هست  ...

تا جایی که من میدونم طبق قانون ایران نمیشه طرف نشانه هایی از دو جنسیت رو حفظ کنه

تا جایی که من میدونم طبق قانون ایران نمیشه طرف نشانه هایی از دو جنسیت رو حفظ کنه

من ایرانو نمیدونم .. ولی جاهای دیگه امکانش هست . تو تو گوگل سرچ کنی میاد 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...