2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

201 بازدید | 27 پست

خانما علایمش چیه؟من پریودم ۳ .۴ روز جلو می افته نگرانم 

آخه قبلا اینطوری نبودم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

من یه عمره همینطوریم مشکلیم پیش نیومده واسم ‌ حالا جدیدا اینجوری شدی و نمیدونم 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
من یه عمره همینطوریم مشکلیم پیش نیومده واسم ‌ حالا جدیدا اینجوری شدی و نمیدونم 

جدیدا نه ازبعد زایمانم که پریود شدم الان نزدیک ۳ساله

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا نه ازبعد زایمانم که پریود شدم الان نزدیک ۳ساله

نمیدونم ولی اگه درد نداری فک نکنم مشکلی باشه ..نگران نشو ..

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
نمیدونم ولی اگه درد نداری فک نکنم مشکلی باشه ..نگران نشو ..

درد که ندارم خداروشکر 

دیر از موئد پریود میشی،پریودت کمتر از همیشه ست،دلت درد میکنه ولی خبری از پری آنچنانی نیست،اگه همیشه اینجوری فکر نکنم کیست داشته باشیا،چون کیست معمولا تو یک ماه سریع رشد میکنه،یا خودبخود ازبین‌میره

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
بروسونو برای منم اینجورشد

الان شما کیست دارین؟

متاسفانه منم کیست تخمدان وتنبلی تخمدان دارم..۸ماهه تواقدامم برای بارداری باردارنمیشم😔😔😢💔

قرص ال دی یه مدت مصرف کن کیستو برطرف میکنه .. هم حامله میشی .. 

دیر از موئد پریود میشی،پریودت کمتر از همیشه ست،دلت درد میکنه ولی خبری از پری آنچنانی نیست،اگه همیشه ...

همیشه جلو میندازم یا سروقت میشم 

اولش باکم شروع میشه ولی بعدش شدت میگیره ودوباره کم میشه

درد هم ندارم

متاسفانه منم کیست تخمدان وتنبلی تخمدان دارم..۸ماهه تواقدامم برای بارداری باردارنمیشم😔😔😢💔

انشاالله بحق این ماه عزیز خدا دامنتو سبز کنه

عزیزم علایمتون چی بود ؟ازکجا فهمیدی تنبلی داری؟

همیشه جلو میندازم یا سروقت میشم  اولش باکم شروع میشه ولی بعدش شدت میگیره ودوباره کم میشه درد ...

من چند بار کیست داشتم،واسه چند روز اونم هر ماه مشکلی نیست،ولی شش ماه یبار یه سونو لازمه

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
من چند بار کیست داشتم،واسه چند روز اونم هر ماه مشکلی نیست،ولی شش ماه یبار یه سونو لازمه

الان بنظرت من دارم؟