2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست
قرص ال دی یه مدت مصرف کن کیستو برطرف میکنه .. هم حامله میشی .. 

انواع قرصارودکترتجویزکردواسم فایده نداشت..منوفوستادواسه ای وی اف..رفتم تخمک کشی هم انجلم شدولی جنین تشکیل نشد..شوهرمم سالمه..کیست اندمتریوزه

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله بحق این ماه عزیز خدا دامنتو سبز کنه عزیزم علایمتون چی بود ؟ازکجا فهمیدی تنبلی داری؟

من ازوقتی شروع کردم به اقدام دیدم باردارنمیشم رفتم سونوگفت کیست اندمتریوزداری..دکترچن نوع ازمایش نوشت واسم دادم مشخص شدذخیره تخمدانم پایینه تنبلی تخمدان دارم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
انواع قرصارودکترتجویزکردواسم فایده نداشت..منوفوستادواسه ای وی اف..رفتم تخمک کشی هم انجلم شدولی جنین ...

عزیزم . استرسو از خودت دور کن . خدا خودش به وقتش بهت میده .. بسپر به خودش . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عزیزم . استرسو از خودت دور کن . خدا خودش به وقتش بهت میده .. بسپر به خودش . 

دیگه کلابیخیال شدم..ولی بعضی وقتامیبینم شوهرم باحسرت بچه های فامیلوبغلشون میگیره دلم کباب میشه واسش😭😭😭نمیدونم صلاح خداچیه..بازم الهی شکریکیمون سالمیم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
دیگه کلابیخیال شدم..ولی بعضی وقتامیبینم شوهرم باحسرت بچه های فامیلوبغلشون میگیره دلم کباب میشه واسش ...

حسرت نخوور .. دوست من ۵ سال اقدام کرد و کلی دکتر رفت . نشد ک نشد .. تابستون گذشته خیلی اتفاقی براش ی کفش بچگونه سوغات بردم . گفتم خدا رو چی دیدی  شاید دستم سبک باشه برات . دو ماه بعدش حامله شد . الان هفته هامون یکیه . 

انشالله ک زوود زووود خدا دلتو شاد کنه عزیزم . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
حسرت نخوور .. دوست من ۵ سال اقدام کرد و کلی دکتر رفت . نشد ک نشد .. تابستون گذشته خیلی اتفاقی براش ی ...

ان شاءالله..امیدوارم بحق این ماه عزیزخودخدانظری بکنه دلت همه ی مامانای منتظروشادکنه بحق شش ماهه حسین🙏🙏شمایی که نی نی داری دعاکن واسم منم یروزی خبرباردازشدنموبدم😢😢خداجوووونم یعنی میشههههه؟؟😭😭😭😭😭گلم ان شاءالله خدانی نیتوحفظ کنه واست 

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
ان شاءالله..امیدوارم بحق این ماه عزیزخودخدانظری بکنه دلت همه ی مامانای منتظروشادکنه بحق شش ماهه حسین ...

حتما عزیززززم .. انشالله بهترین راه همین بیخیال بودنه . برات دعا میکنم خیلی خیلی زود حامله بشی و من و هم تگ کنی  تو تاپیکت😚