2777
2789

من خودم‌مامانی نیستم ؛، مادرم راه دورن،، اگه سالی یه بارم نبینمشون اصلا خیلی دلتنگ‌نمیشم و حس اینکه اره دورن اصلا ندارم؛؛ براحتی کنار اومدم با دوری؛؛ الان که بچه دارم؛؛ کلا دوس دارم خودم کارامو بکنم حاضر نیستم هیچکس بیاد حتی یه کاسه واسه من جابجا کنه( اینارو میگم بدونید اخلاقمو) اصلا هم اهل زنگ زدن به کسی نیستم که نیم ساعت صحبت کنم و درد دل و یا از روزمرگیام بگم؛؛ میگن چه خبر میگم سلامتی؛؛؛ در نتیجه خیلی واجب نمیدونم مثلا الان که ۳روز مادرشوهرم ندیدم بزنگم یا پاشم برم؛؛ البته همه ی مهمونیاشون میرم اونام دعوت میکنم،، ولی خب بعد از یه شب دیدن تا یکهفته شاید دگه دوس ندارم ببینمشون؛؛ اوناهم دوس دارن من تند تند برم و یا زنگ بزنن و من بزنگم،، قبلا میگفتن زیاد الان دگه اخلاق منو فهمیدنن کمتر میگن؛؛؛ خیلیییی این مسئله رو مخمه؛؛ بنظرتون من بی عاطفه هستم؟؟؟؟؟ به شدت معتقدم ادم فقط باید روی پای خودش باشه،، با خودم خیلیییی حال میکنم و کنار میام،، اما بقیه شاید بگن مغرور؛؛ یا دوستمون نداره درصورتی که اصلا اینطور نیس،، کسی هس مثل من باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا تلفنی نیستم یعنی میگم کسی زنگ میزنه بگه سلام‌کارش و بگه تمام واسه همین کسی اصلا روش نمیشه بهم زنگ بزنه 

جدیدا هم رفت و امد و دوست ندارم یعنی دوست دارم‌کسی بیاد خونم‌ اما دوست ندارم جایی برم‌

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

منم همين حالت رو دارم ، و مامانم هميشه از من ناراحته و به من ميگه تو بي احساسي ، داداشت با اينكه پسره بيشتر حال احوال ميكنه با من تا تو ولي كلا مدلمونه كاري با كسي نداريم نياز داريم كسي ام كاري باهامون نداشته باشه

دراصل ما درست زندگي ميكنيم