2777
2789
عنوان

بیاید بگید از خاطرات اولین شب.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 83 پست

من رفتم نمی‌دونستم مادر شوهرم با پسرش سر اینکه با من ازدواج نکنه دعوا افتاد و نمی‌دونستم که بهش گفت اگه بعد عقد بیاریش خونه ما گریش میندازم. که شوهرم نمی‌خواست منو ببره روشن نمیشد بگه اما من گفتم می‌خوام ببینمشون زشته و رفتن من همانا و بقیشو نگم بهتره😑😑😑😑

ببرِ مازرون 🐯😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب نبود ظهر بود 

همسرم گفت اماده شو میام دنبالت ماشین میارم 

منم زودی اماده شدم

اس داد نزدیکم بیا جلو در 

رفتم  دیدم هنوز نرسیده ولی صدای بوق میاد نگاه کردم دیدم با یه وانت سفید خوش‌خوشان داره میاد...😒😒😒😒

اون لحظه من 😒

همسرم😍😍😍

وانت سفید😪😪

جالب اینجا بود وانته نه بوق داشت نه ترمزش درست کار می‌کرد به حدی عصبی شدم که شب وقتی داشتیم برمی‌گشتیم با مامانم ایناازش خداحافظی نکردم مستقیم رفتم تو ماشین نشستم 😌😌😌

پ.ن همه‌مون دعوت بودیم ولی من زودتر رفتم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من اولین بار چند سال قبل از عروسیمون رفتم البته اونموقع  اصلا نمیدونستم قراره عروس این خونواده ...

😫😫😫😂😂😂😂

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

خانوادم اجازه نمیدادن تا ی شب  ک شوهرم مریض بود موندم اونجا .اقا شوهرمنم بد مریض.  ماهم شوهرداری بلد نبودیم   ازبس سرفه کرد نصفرشب گذاشتم رفتم ی جا دیگه خوابیدم .صبح گفت ببین چ زنی گرفتم 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
شب نبود ظهر بود  همسرم گفت اماده شو میام دنبالت ماشین میارم  منم زودی اماده شدم اس داد ...

پووووف🚘🚘😂😂

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
خانوادم اجازه نمیدادن تا ی شب  ک شوهرم مریض بود موندم اونجا .اقا شوهرمنم بد مریض.  ماهم شو ...

وااآای 😂😂😂😂😂

اولین شبی که رفتم بعداین بودکه دوستیمون رسمی شد خانواده هاهم دیگه رودیده بودن اولین شبی که خونشون رف ...

عزززیزم

بوق داشت دیگه 

ارزش قسم خوردن نداره که قسم بخورم باور کنی

بوقم نداشت😫😫😫

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))