2777
2789
عنوان

بیاید بگید از خاطرات اولین شب.....

1292 بازدید | 83 پست

بچه ها بیاید از خاطره اولین شبی که خونه پدرشوهر رفتید بگید....

باید جذاب و بعضی ها همراه با سوتی و خنده دار باشه

جو سایت خیلی انرژی منفی شده

لطفااا همه انرژی مثبتاتونو بریزید تو تاپیک😆

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

ببخشید استارتر ب موضوع تاپیک مربوط نیست

دوستان مهربون لطفا برا سلامتی مامانم صلوات بفرستید.🌹

مادرم سرطان داره

اگ میشه موقع افطار براش دعاکنید🙏

ایشالله همه مریضا شفا بگیرن

و همه حاجتمندان حاجتشون روا بشه

الهی آمین

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم مسیر ورودمو به خونه گل ریخته بود

رفتم تو

همه چی اوکی بود

سوتی هم ندادم😆

کاربر قدیمی ام. بعد از حمله ناگهانی مردها به سایت، ترک نی نی سایت نموده ام و دوباره به آغوش نی نی سایتی ها برگشتم
اومدم خاطراتتون رو بخونم حوصله خاطره نوشتن ندارم

بنویس دیییگه

یکی مینوسی باز یادت میاد

کلی روحیه میگیری یاد اون روزا میوفتی😍😍

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

شب بعد عقد اونجا دعوت بودیم.بعد از مهمونی...🙊🙈

هیچی با مامانم اینا برگشتم خونمون😂😂

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

ما گوشت گوساله استفاده نمیکنیم

ولی همسرم اینا میخورن

شب اولی ک بعد عقد رفتم خونشون موندم

سردیم شد و دلپیچه و ا س ه ال گرفتم😑

همش تو دسشویی بودم

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
اصلا خونشون نرفتم تو این ۸ سال فقط دوبار تو عروسیم دیدمشون

🤓🙃😫