2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کسی ارتباط بر قرار نمیکنن اسباب بازی هاشونو خرد میکنن آسیب میزنن 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

اطلاعات خودم اینکه این کودکان در ارتباط برقرار کردن مشکل دارن و به عبارتی درخودفرورفته ان این اختلال سه سطح شدید ،متوسط وخفیف داره و راه درمانی قطعی نداره ولی با کمک درمانگر میشه خفیف ترش کرد

تو غربالگریاول اوتیسم نشون میده یا دوم؟

نه نشون نمیده گلم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

خیلی چیزای دیگه هست من الان حضور ذهن ندارم 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

عموما

تماس چشمی با افراد ندارن

دیر به حرف میان

کمی سر به هوا و گیج به چشم میان

به کارای تکراری علاقه خاصی دارن و از تغییر متنفر ان

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

میتونه ارثی باشه و یا مادرزادی (در اثر امواج پارازیت و محصولات تراریخته و سرب و غیره)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

متاسفانه امار نشون میده این بیماری رو به افزایشه و از هر۵۹کوک یکی به این اختلال مبتلا است و خبر امیدوارکننده که ایران بین ۵کشور پیشگام برای بهبود این اختلال هستش