2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ساده لوح اجتماعی معروفن یعنی عموما تو مسائل علمی خصوصا نجوم و یا یادگیری زبان بسیار با استعداد ان ولی تو مسائل اجتماعی بسیار ساده لوح ان. متوجه کنایه و طعنه نمیشن. درک احساسی و عاطفی ندارن. زیاد هم تمایل به ازدواج ندارن.

انیشتن ، نیوتون و داروین از دانشمندای اوتیسم هستن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

من میخواستم توپیک بزنم.کسی اطلاعاتی از این مشکل داره بگه ولی خب گفتم شاید بگن تکراریه و اینا، من خودم یه پسر یک سال و نیمه دارم شنیدم کمبود ویتامین دی تو بارداری شاید یکی از علتهاش باشه، پسر من خیلی دوست داره با قابلمه و اینا بازی کنه مثه غذا درست کردن زیاد با اسباب بازی هاش بازی نمیکنه فقط پرت میکنه اینوراونور کلا نگرانم نکنه اینا علائمش باشه

اختلال اوتیسم اسپرگر که جز سطح خفیف این اختلال بگونه ایه که فرد میتونه اموزش ببینه و ازدواج کنه وهمچنین این کوکان در مسائل فیزیک و ریاضی استعداد دارند افرادی مثل انیشتین و ادیسون از این نوع اوتیستم داشتند بگونه ای که تکرار براشون لذت بخش و درکی از شکست نداشتند ودر حل مسائل بگونه ای فرو میرفتند که با محیط ارتباطی نداشتند

ناهماهنگی احساسی دارند مثلا ممکنه از یه صدای کوچیک از جا بپرن ولی از یه صدای وحشتناک هیچ عکس العملی نشون ندن، یا یه ضربه کوچیک خیلی براشون دردناک باشه در حالی که به یه سوختگی عمیق هیچ واکنشی نداشته باشن

من میخواستم توپیک بزنم.کسی اطلاعاتی از این مشکل داره بگه ولی خب گفتم شاید بگن تکراریه و اینا، من خود ...

علائمش در ارتباط هستش ترغیبی به حرف زدن و ارتباط چشمی نداره به محرک های محیطی یا واکنش نشون نمیده یا بطور شدید واکنش نشون میده علاقه به تکرار داره مثلا ۴ساعت با یه دستمال اگه علاقه داشته باشه بازی میکنه 

شیوعش در پسر ها بیشتر از دخترهاس و غالبا در فرزندان هم جنس خانواده دیده میشه مثلا اگه در خانواده ای دو تا بچه اوتیسم باشه احتمالا زیاد یا هر دو پسرن یا هر دو دختر . در یه دختر و یه پسر بعیده دیده بشه

ممنون استارتر 

اطلاعات خوبی دادن دوستان

ان شاءالله همه ی بیماران شفا بگیرن 

مددکار اجتماعی ، اگر برای مشاوره و روانشناس به کمک نیاز دارید تاپیک خدمات رایگان شوق زندگی من رو بخونید و سوالی از خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....

سلام دوستان

لیست بهترین فوق تخصصهای اوتیسم در تهران

تبریک به خانم دکتر ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان که دراین لیست نفر سوم هستند

دوستان ایشون در تشخیص اوتیسم و راهکار های درمان بینظیرند.

https://www.drsosha.com/مقالات-مجله-پزشکی-و-سلامت/pediatrician-for-autism-in-tehran/