2789
عنوان

رب گوجه

222 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی هست تو خونه رب درست کنه من اونقدر رب میخرم خیلی گرون شده شوهرم غذا ربش یکم کم باشه نمیتونه بخوره اگه بلدین طرز تهیه اش رو بهم بدین ممنون 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ما گوجه رو شستیم دادیم بیرون آبشو گرفت آوردیم خونه یه شب تا صبح آبش اومد بالا اون آب رو ریختیم بعد تهش گوجه خالص رو گذاشتیم رو گاز تا وقتی غلظتش مناسب شد بسته بندی کردیم و فریز کردیم

خانگی کسی بلد نیست تو آشپزخونه مثلا سه چهار کیلو رو درست کنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
الان گوجه گرونه وقت رب نیس معمولا تیرومرداد رب میپزن

مرسی گلم پس اونوقت تیر ماه درست کنم برای یه سال

مشوری خوردش میکنی ،یکی دو روز چنگش میزنی تا پوستش نازم شه گوشتش جدا له شه بعد با دست از صافی رد میکنی تا تخمه هاش گرفته شه

بعد میزاریش رو اجاق تا بپزه آخر هم نمک میزنی بهش

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
ما گوجه رو شستیم دادیم بیرون آبشو گرفت آوردیم خونه یه شب تا صبح آبش اومد بالا اون آب رو ریختیم بعد ت ...

تو فریز تو شیشه میذارین

مشوری خوردش میکنی ،یکی دو روز چنگش میزنی تا پوستش نازم شه گوشتش جدا له شه بعد با دست از صافی رد میکن ...

نمیشه تو مخلوط کن انداخت پوره شه

مشوری خوردش میکنی ،یکی دو روز چنگش میزنی تا پوستش نازم شه گوشتش جدا له شه بعد با دست از صافی رد میکن ...

اگه بدی بیرون آبشو بگیرن راحتتره نه چنگ زدن داره نه هسته جدا کردن نه چند روز میخواد همون لحظه بهت میده فک کنم کیلویی ۱۰۰۰ آب گرفتن بی دردسرو راحته

گوجه رو بشور بعد بده بیرون اب بگیرن بعد از یه صافی یا ابکش ریز رد بده جوری که دونه های گوجه ازش رد نشده بعد اون ابی که جدا شده بذار رو اجاق تا اروم اروم بجوشه و ابش بره اخرهاش یه کم نمک بهش بزن ولی باید خیلی مراقب باشی چون زود ته میگیره و باید خیلی وقت بذاری و مرتب هم بزنی اونم با شعله خیلی کم بعد که سفت شد بذار سرد بشه بریز تو ظرف بذار تو یخچال