2777
2789
برا مامان بزرگ میفرستم تو تلش به شما نشون نمیدم 

بفرس

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اخه حقش بود مودبانه پررو میشه بعدشم به دختره فحش دادم حالا شدین حامی زنان پرروی مزاحم مرد زن بچه دار ...

نه بابا جواب اون خانمو میگم که میگه بی ادبی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیکه ب اون زنه انداخته ها نه به جامعه

شما که خیلی به فکر جامعه و تغذیه سالم بودی باید موافق حرف من باشی

بعدشم اون خانم جزیی از جامعه اس

چاره اش بلاکه

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!
اخه حقش بود مودبانه پررو میشه بعدشم به دختره فحش دادم حالا شدین حامی زنان پرروی مزاحم مرد زن بچه دار ...

با یه حرف بهتر میچزوندیش عزیزم.احتمالا چون سن بلوغه اینکارا و میکنه هورمون ها به هم میریزه یه سری کارا از ادم سر میزنه.

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا
بچه ها من برم فعلا عکسا رو به مامان بزرگ نشون بدم 

بدو بیا ببینم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
شما که خیلی به فکر جامعه و تغذیه سالم بودی باید موافق حرف من باشی بعدشم اون خانم جزیی از جامعه اس ...

یعنی واقعا خانمی مزاحم شوهرتون بشه و .. شما فقط بلاک میکنید . من تا چند تا کلفت بارش نکنم ارووم نمیشم😁 . تازه استارتر کم بش گفته انگاری

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
همیشه تو این تاپیکا روشنفکرای افراطی حضور فعال دارن:) فقطم شعار میدنو ادعا میکنن  و الا همش و ...

مثلا لایک کنن به من پول میدن

شما بهتره کیپ کالم باشی

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!
خودش که نگفت دختر مدرسه ای هست من خودم احتمال میدم عزیزم شایدم معلم باشه

اها پس اینطوری بود.اخه گفته بابات احتمالت و که بچه باشه بیشتر میکنه

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من...که به خوبان دو عالم نظری نیست مرااا
یعنی واقعا خانمی مزاحم شوهرتون بشه و .. شما فقط بلاک میکنید . من تا چند تا کلفت بارش نکنم ارووم نمیش ...

ببین عزیزم من باشم نمیگم بی شوهری بیداد میکنه که شوهرم جوگیر شه

بهش میگم اگه میتونی مخ شوهرمو بزن

اونجاست که جناب شوهر باید بگه برو خدا روزیتو جای دیگه بده

منظور منو بد برداشت کردین

من میگم مردها رو پررو نکنین

مثلا لایک کنن به من پول میدن شما بهتره کیپ کالم باشی

اول اینکه کیپ کامم

ثانیا من کُلی میگم 

شما اینجا تو مجازی ببینید خانوما چ جوری پُشت هم درمیان 

ولی تو واقعیت و خیابون گیس و گیس کشیه

پس میبینید کلا فقط شعار میدن 

خودشونم ب حرفاشون اعتقادی ندارن 

طرف تو امضاش ی چیزی نوشته بود 

باید دقیقا امضاشو ب خودش یادآوری میکردن 

چون خودش دقیقا عکس امضاش عمل میکرد

فقط میخوان ادا خوبا رو در بیارن