2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 75 پست
خیلی عجیبه مثل حسن اکبر یا محمود علی یا جعفر رضا  به همین اندازه عجیب و غیر مانوس

من اسم عجیب تر از اینم شنیدم البته 

مثلا امیرنجات،فاطمه‌رها،نگارزهرا،آوازهرا،فاطمه‌یسنا،علی‌رهام

از نظر من خوب نیس یه اسم عربی با فارسی ترکیب شه تنهایی باز بهتره

💜Animals lover
نه عزیزم یه سرچ کنی می دونی که به نظر خیلیا روی بچه این اسامی رو نزاری بهتره 

معنی: (تلفظ: amir tāhā) (طه) (عربی) از نامهای مرکب پسران، امیر و طاها (طه) - مرکب از دو اسم امیر به معنی آقا و سروز و طاها که نام یکی از سوره های قرآن است، برخی تفاسیر این سوره را منسوب به اهل بیت علیه السلام می دانند

اسم پسر خواهرمه که من برل انتخاب کردم بسیار زپخ

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معنی: (تلفظ: amir tāhā) (طه) (عربی) از نامهای مرکب پسران، امیر و طاها (طه) - مرکب از دو اسم امیر به ...

من براش انتخاب کردم بسیار زیباست

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
معنی: (تلفظ: amir tāhā) (طه) (عربی) از نامهای مرکب پسران، امیر و طاها (طه) - مرکب از دو اسم امیر به ...

منم دوست دارم اگه بچه دارشم اسم محمد هاها رو روش بزارم ولی چیزایی شنیدم یه کم دلسرد شدم حالا امیر طاها هم حتما به ذهن می سپارم 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
منم دوست دارم اگه بچه دارشم اسم محمد هاها رو روش بزارم ولی چیزایی شنیدم یه کم دلسرد شدم حالا امیر طا ...

این حرفای جدید برای از بین بردن اسامی مذهبیه 

خوشحالم که خوشتون اومده

این حرفای جدید برای از بین بردن اسامی مذهبیه  خوشحالم که خوشتون اومده

اسم پسر بزرگم محمدامین ♥️♥️♥️حتی خواهر زاده و برادر زادها م هم اسامی ترکیبی با محمد گذاشتن 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
اسم پسر بزرگم محمدامین ♥️♥️♥️حتی خواهر زاده و برادر زادها م هم اسامی ترکیبی با محمد گذاشتن  

بسیار عالی 

نامدادر باشن زیر سایه‌ی صاحبای  اسامیشون

اره اولش همه همین میگفتن...یه فامیل داریم اسم پسرش رو گذاشته حامد رضا... از اسمهایی که الان میذارن ...

کافیه یکم مطالعه کنید یا سرچ کنید متوجه معنی اسم ها میشید عزیزم، 

اگه همه اسم ها تو دایره اطلاعات عموم باشه همش باید تکراری بذارند. 

دوران ما تو کلاس یه اسم میگفتن پنج نفر پا میشدن😂

این حرفای جدید برای از بین بردن اسامی مذهبیه  خوشحالم که خوشتون اومده

نه اینطور نیس طاها واقعا یه حرف رمزیه

همینطور یاسین کلمات رمزی قرآنه مثل (حم) که حا میم خونده میشه 

💜Animals lover