2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اینطور نیس طاها واقعا یه حرف رمزیه همینطور یاسین کلمات رمزی قرآنه مثل (حم) که حا میم خونده میشه& ...

من براتون معنی گذاشتم

ضمن اینکه طاها از القاب حضرت رسول هست 

بعد اون طاهایی که شما میگی طه هست نه طاها  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من که اصلا اسمای مذهبی و عربی دوس ندارم... ایرانیا خیلی قشنگترن  من اسم مهراد و مهران و مهردا ...

اخه اسم‌های مد نظر شماهم بسیار قدیمی و البته نسبت به اسمای دیگه اصلا زیبایی نداره 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اخه اسم‌های مد نظر شماهم بسیار قدیمی و البته نسبت به اسمای دیگه اصلا زیبایی نداره  

آخه اینا بیشتر به بچه‌هاش میخورد ولی به نظر من خیلی قشنگن که

💜Animals lover

: یاسین

: پسرانه

: عربی

: (تلفظ: yāsin) (عربی) (= یس) تلفظ یس در قرآن به صورت یاسین است. سوره ی سی و ششم از قرآن کریم، دارای صدو هشتاد و یک آیه - نام سوره ای در قرآن کریم

💜Animals lover
خب طه اینطوری خونده میشه دیگه (طاها)

فارسی و عربی 

😊

شما رفتین معنی اسم سوره رو اوردی جانم

بیخیال شما متوجه نمیشین

نظرشمام محترمه 

یا علی

شما رفتین معنی اسم سوره رو اوردی جانم بیخیال شما متوجه نمیشین نظرشمام محترمه  یا عل ...

نه معنی سوره نیست سرچ کردم معنی اسم طاها و یاسین  

باشه هرطور شما مایلین

💜Animals lover