2789
عنوان

موجودیم ....

243 بازدید | 22 پست

دوهفته پیش پدرشوهرم یک و نیم بهم داد گفت برو دندونپزشکی یه دندونمو پر کرد 300برا بقیه هم امروز وقت داده موجودی گرفتم صدو بیست تومن از اون یک و نیم مونده حالا یه ساعت دیگه میگه چرا نرفتی دکتر چی بگم بهش؟؟؟؟ خیلی خجالت میکشم.....اخه یه دکتر زنانم رفته بودم کمی خرج اون شد رفتم دیدن خواهرشوهرم 300به اون دادم و...همینجوری خرد خرد خرج شد

خوب چرا اینکارو کردی پول کمیم ک نبوده مدیریت میکردی اولکار دندوتا تموم میکردی بعد اکه چبزی موند خرج بقیه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه اصن آینده نگر نیستی...فقط در لحظه پولا رو خرج کردی

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

هیچی مدیریت نداری....وقتی میدونی دوباره پول گرفتن سخته باااید حواستو جمع کنی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خوب چرا اینکارو کردی پول کمیم ک نبوده مدیریت میکردی اولکار دندوتا تموم میکردی بعد اکه چبزی موند خرج ...

اخه خواهرشوهرم دعوتمون کرد بعد من شوهرم نیومد کار داشت پدرشوهرم گفت باید تو بیای چون زشته منم دیدن خونشو نبرده بودم مجبور شدم سیصد بهش بدم

چند بار این حرکتو ازت بفهمه پدرشوهرت  دیگه نصف این مبلغو بهت میده و بقیه شو  پس انداز میکنه  پیش خودش  و یه روزی بهتون میده چون متوجه میشه که شما پول نگهدار نیستی و مدیریتت  خوب نیست.  

اخه خواهرشوهرم دعوتمون کرد بعد من شوهرم نیومد کار داشت پدرشوهرم گفت باید تو بیای چون زشته منم دیدن خ ...

میگفتی انشالله با شوهرم ی دفعه میریم دیدن خونش کادو هم میخوام بدم و نمیرفتی...یا این حرفو میگفتی شوهرت بگه ب باباش...کلا زشتیو بایدی نیست با ی لحن خوب میشد نری

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چه پدر شوهری خوش به حالت ولی اشتباه کردی خرج کردی بذل بخشش واسه چی 

دیدن خونشو دادم ....بخدا یه تیکه چیز واسه خودم نخریدم اخه سونو داشتم دکتر زنان هم رفتم

میگفتی انشالله با شوهرم ی دفعه میریم دیدن خونش کادو هم میخوام بدم و نمیرفتی...یا این حرفو میگفتی شوه ...

حالا به نظرتون الان اومد گعت چرا نمیری دکتر یگم چی؟