2789
عنوان

موجودیم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
دیدن خونشو دادم ....بخدا یه تیکه چیز واسه خودم نخریدم اخه سونو داشتم دکتر زنان هم رفتم

دکتر زنان عیبی نداره ولی دیدن خونع چرا دادی 

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکتر زنان عیبی نداره ولی دیدن خونع چرا دادی 

خوب اونم به اصرار پدرشوهرم رفتم و اینکه خودشم دید رفتم ا  عار باننک پول کشیدم گفت از کارت پارسیان کشیدی گفتم اره

حالا به نظرتون الان اومد گعت چرا نمیری دکتر یگم چی؟

راستش من کلا این سبک زندگی رو نمیپسندم...طرف حساب همسرتون... ایشون از هررر کس ک میخواد پول بگیره بگیره ولی شما باید از ایشون پول بگیرید ...زن شوهرتی نه باباش..زنگ بزن ب شوهرت...موفق باشید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خب از شوهرت بگیر.بگو 300 بردی خونه خوهرش اون پولو ازش بگیر

اخه واقعا دوست ندارم از شوهرم بگیرم چون تو این گرونی ها اون کلی خرج میکنه بعدم اون میگفت هیچی دیدن نده یا صد بده

اخه واقعا دوست ندارم از شوهرم بگیرم چون تو این گرونی ها اون کلی خرج میکنه بعدم اون میگفت هیچی دیدن ن ...

بعدشم خرج زندگیمون پدرشوهرم میده چون اون بازنشسته اس و کل کارای کشاورزی و گاراژ و شوهرم انجام میده و

اخه خواهرشوهرم دعوتمون کرد بعد من شوهرم نیومد کار داشت پدرشوهرم گفت باید تو بیای چون زشته منم دیدن خ ...

میگفتی مثلا سهیل گفته کادو رو وقتی باهم اومدیم میاریم .. بعدم اونام که سبک نیستن بگن پس کادوت کو راهت نمیدیم:)