2777
2789
عنوان

زندگی سرد و بی روح من

5691 بازدید | 78 پست

من پنج ساله ازدواج کردم ‌تو این چند سال شاید ده بار پیش هم نخوابیدیم.رابطه هم هفته ایی یکبار داریم.که تازگیا من اصلا رابطه زناشویی رو دوست ندارم. خیلی سرد شدم.

از همسرم متنفرم .چون هیچ حسی بهش ندارم .هیچی برام کم نزاشته.ولی رابطه ی خوبی با هم نداریم اصلا همو نمیبینیم من صبح تا شب ساعت ۱۱ .۱۲ توخونه تنهام وقتی که همسرم میاد خونه .رو مبل دراز میکشه با گوشیش بازی میکنه بعد هم میخوابه.این شده زندگیه من .خسته شدم .😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی جی تو پنج سال ده بار هفته ای یبار یعنی چی؟🤔

خخخ سوال منم بود فک کنم فقط برا رابطه میره موقع خواب جدان یعنی 😶

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
زندگي منو توصيف كردي تازه شوهر من اتاقشم ازم جدا كرده

عه چرا عزیزم 

از کی اتاقش جدا کرده ؟

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤