2777
2789
عنوان

زندگی سرد و بی روح من

| مشاهده متن کامل بحث + 5691 بازدید | 78 پست
از وقتي دخترم دنيا اومده جدا ميخوابه الان يكساله، هي چند بار با حرف آوردمش تو اتاقمون ولي همش چ ...

چ بد و سخت خیلی بده ک باهاش بحرف نزار عجبا 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
خیلی کارا کردم.میاد خونه من تو دست و پاشم دیگ وقت برا گوشی نداره.چن سری بهش گفتم درس نشد دو.سه سریم ...

اوایل پیش قدم میشدم ولی همیشه ضایع ام میکرد.ضدحال بهم میزد.دیگه هیچ موقع نشدم.فقط میریزم تو خودم.تنها باشم حسابی گریه میکنم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل پیش قدم میشدم ولی همیشه ضایع ام میکرد.ضدحال بهم میزد.دیگه هیچ موقع نشدم.فقط میریزم تو خودم.تنه ...

بچه هم دارید؟عزیزجان یانه؟؟

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
سحری خوردی  یهویی یاد زندگیت افتادی   منم زندگیم خیلی کسله تا ساعت 11شب تنهام بعدشم در حا ...

نه بخدا شاید باورتون نشه اولین باره دارم از دردی که تو زندگیم دارم حرف میزنم.

دوستان بعصی مردا دست خودشون نیست شاید شما را ولقعا دوست دارن ولی کارشون سنگینه و براشون طاقت نمیمونه مثلا خود من شوهرم خیلی خیلی گرم نیست ولی خوب دیگه رابطه داریم معمولی و خودش همیشه پیش قدم میشه او ن نونواهه تغریبا چهار ماه بدهی داشت شبانه روزی تقریبا تو نانوایی بود در روز که کلا من میرفتم در مغازه ناهار اینا میخوردی م شبا هم کلا چهار ساعت برا خواب داشت تو این چهار ماه پونزده روز یبار شاید هم بیست رو یبار رابطه داشتیم خودش اعتراف میکرد حس میکنم چیزی بهم وصل  نیست اصلا یعنی انقد حسی نداشت خخخخخ پس خستگی هم میشه دلیلش باشه

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  
خيلي سخته ، اصلا حرف تو سرش نميره خيلي مطمعنه از من، ميدونه هرغلطي كنه من تو زندگيشم واسه همين بيخيا ...

اینجوری چ بده از ت مطمئن هس اینطور رفتار میکنه اما برو رو‌مخش ک اینجوری نمیشه جاش و جدا نکنه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اوایل پیش قدم میشدم ولی همیشه ضایع ام میکرد.ضدحال بهم میزد.دیگه هیچ موقع نشدم.فقط میریزم تو خودم.تنه ...

کار اشتباهی میکنی نباید خسته بشی.برا زندگیت بجنگ بعد ک شوهرت متوجه بشه عشق میکنی.من شوهرم از در میومد میرفتم سمتش بوسش میکردم فقط میگف وای چقدر خستم بعدشم یا تلوزیون بود یا گوشیش.شباام در حد ی همخواب بودم براش اصلا ارضا کردن من براش مهم نبود شبا با حسرت ب بغلش نگاه میکردم ولی دریغ از ی بغل.الان همه چی برعکس شده اگ سوال خاصی تو شرایط خاصی داری بپرس بتونم کمکت میکنم.حیفه مگ چقدر زنده ایم

خودت باش.مگ خودت چشه:/

کاش منم یه زندگی همینجوری داشتم حداقل دام خوش بود سربار کسی نیستم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

پس واسه چی نوشتی واسع طلاقت صلوات بفرستیم گلم

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  

انشاالله قسمتت بشه..مگه جداشدی؟؟

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..