2777
2789
عنوان

چکار میکنین؟

238 بازدید | 36 پست

من بین دخترم وهمسرم دراز کشیدم

هردو شون خواب نازن خوشبحالشون

منم تو نی نی سایت میچرخم تا سحر

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

الان مثلا بنظرت چیکار میکنیم😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای پیج اینستام عکس و متن آماده میکنم  از قیافمم امروز خیلی راضیم هی عکس میگیرم😂

شاخ اينستايى؟😅

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
منم تو نی نی سایت میچرخم دراز کشیدم شوهرمم اونور دراز کشیده وسطمون خالیه 

عثلان معلوم نیست تو نی نی سایت مبچرخی😂😂😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

شوهر پسرم خوابن منم نی نی سایتم انشالله یکی پیدا میشه سوال من جواب بده 😐😞

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.