2777
2789
عنوان

چکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 36 پست
دراز کشیدم دارم به حرفای مشاورم فکر میکنم منتظرم شوهرم برسه 😊

از کجا میرسه این وقت شب؟؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

نی نی سایت گردی . امروز لیفت کردم خوشگل شدم حالم خوبهههههههه

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا معتاد شدم

اینقدر دلم میخواست مثل اینا خواب باشم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

منم دارم تاپیکارو میخونم 

خیلی تاپیکای دعوا بین زنو شوهری زیاد شده

جدیدا مردا چقد بی اخلاق شدن و دست بزن دارن😢

یکم از مردا تلسیدم😥😥😬

👩‍💼مربی کسب وکار و درامد زایی پاره وقت    👈 مشاوره پوست و مو رایگان//       🔵🔴دارای نمایندگی محصولات ارایشی بهداشتی لدورا و هلث نوشن                 برگزاری دوره های اموزشی مشاور پوست ومو وفروش بصورت رایگان واعطای کد نمایندگی 
شوهر پسرم خوابن منم نی نی سایتم انشالله یکی پیدا میشه سوال من جواب بده 😐😞

سوالت چیه؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
نی نی سایت گردی . امروز لیفت کردم خوشگل شدم حالم خوبهههههههه

مبارکه دوست داشتی عکس بده

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
تو همه تاپیکا نظر دادم اینه جوابتون 😁

ینی نگرفتی چی گفتم😐😐😐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
بذار به حساب بیخوابی این موقع شب میشه بگی 

منظورم داریم میبینیم تو نی نی سایت میچرخی😊😁😊😁

مبارکه دوست داشتی عکس بده

مرسی گلم .ببخشید عکس معذورم 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......