2777
2789
عنوان

عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 61 پست

از اول گذاشتی جلوش خورده از جلوش جمع کردی عادت کرده این فعه اومد خونتون بالبخند بگو عزیزم میشه فلان چیزو بیاری.یامثلا داری ظرف میشوری بگو میشه بیای کمک توآب بکشی.بعضی از آدما اینجورین باید بهشون گفت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فرهنگ بدی داریم .تو روایات هست وقتی مهمون میمود خونه حضرت علی حضرت دست و روی مهمان رو با آب میشست.مه ...

خونه مادر شوهر مهمونی نیست آدم زیاد میره اگه سالی یبار دوبار بود اینجور رفتارکنه

یا رب العالمین
اگه متن و کامل خونده باشی نوشته بودم رفتارش ازار دهنده اس عین غریبه هاس کسی که اخلاق خوبی داره کلا ...

شما هم مثل خودش باشین زیاد باهاش گرم نشین فکر کرده کیه منم از این عروسا دیدم تو خانواده مون میشینن آخرین نفر میان سر سفره اخرین نفر هم بلند میشن که یوقت یه لیوان جابجا نکنن

یا رب العالمین
من دست به هیچی نمیزنم ولی اجازه هم نمیدم کسی اومدنی خونم دست به سی سفید بزنه مهمون حبیب خداست. هرهفت ...

ببین ماها خودمون جایی بریم کمک میکنیم وقتی مهمون بیاد کاری نکنه انگار بهمون فحش میده

یا رب العالمین
ببین ماها خودمون جایی بریم کمک میکنیم وقتی مهمون بیاد کاری نکنه انگار بهمون فحش میده

نه خب من با ی بچه شدیدا شیطون اصلاا نمیتونم ی جابشینم چه برسع بتونم کار کنم ولی خونه م کسی اومد به هیچ عنوان نمیذارم کار کنه . ما سه تا دختریم بابام اجازه نداده جلو مردی خم بشین چایی بریزیم پذیرایی کنیم موقع مهمونی این کارا مثل چایی دادن میوه تعارف کردن  همیشه برا داداشام بود سفره رو جمع میکردن میذاشتن آشپزخونه ما خواهرا هم‌مشستیم جمع میکردیم غذا میپختیم ولی حق نداشتیم حتی برا داییمون چایی ببریم .خونه شوهرمم همینه .شوهرم کارای دادشمو انجام میده منم غذا پختن شستن ظرفا .....

از اول گذاشتی جلوش خورده از جلوش جمع کردی عادت کرده این فعه اومد خونتون بالبخند بگو عزیزم میشه فلان ...

اخه عروس بزرگمون هم میاد ما همونجوریم ولی اون اصلا نمیشینه.بشینه هم چون روش شناخت داریم ناراحت نمیشیم.این اما بی ادبه

چییی؟؟؟ مگه قراره بابامم بکشه این چه طرز صحبت کردنه.غلط زیادی بکنه بابام و بکشه.  شمام گویا ...

اونی که تربیت نشده کاملا مشخصه 

ولی امن میگم شما هم مقابله به مثل کن یعنی اینقدر ناتوانی که محتاج کمک یکی دیگه هستی؟

شمام حتما ازون عروسایی قضاوت در مقابل قضاوت

اتفاقا عروس خوبی ام ولی این جا موضوع بهتر بودن نیست 

موضوع اینه که مشخصه شما خیلی ادم خاله زنکی هستی که برات مهمه کی کار کرد کی نکرد حتما هم بعدا به داداشت غر میزنی که زنت فلان و اون هم اخم و تخم سر زنش

من از عروستون دفاع نمی کنم ولی میگم اگه عروستون نبود و مثلا یه دوست یا فامیل بود اینا رو می گفتی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز