2777
2789
عنوان

عروس

686 بازدید | 61 پست

سلام.

داداشم 3 ساله ازدواج کرده

2 سالم عقد بودن

یعنی الان 5 ساله عروسمون به خونواده ما وارد شده.

طی این 5 سال اصلا نتونسته صمیمی و راحت باشه

همیشه وقتی میاد عین غریبه ها میاد و میره

تا خود این سالم توی سفره چیدن و جمع کردن اصلا کمک نمیکنه.ما خمه چیز و میاریم جمع میکنیم پوررو پوررو ظرفش و برمیداره میده به من که مثلا سرپام و دارم کار میکنم.اونم نه اینکه از جاش بلند شه همونجور نشسته میده

نمیگم کار کنه ولی اینا نشون احترام و ارزش به طرف مقابله

فقطم بلدن بیان بخورن.به خودشون زنگ زدنی میگن خونه نیسیم

از ما هم بیشتر دارن

دیگه داره اون روم بالا میاد.طی این 5.سال چیزی نگفتم ولی دیگه حس میکنم سوار شده و فک میکنه دور از جون نمیفهیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا زیاد با غذا گزاشتن کاری ندارم چوت هر کی یچیزی میگه مادرشوهرم غذا رو ک میزاره بیار و ببر و شستن ظرفا با منه کلا خواهرشوهرم باشه یا نه جاری هام هم بیان باهم میشوریم

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

خب وقتی دوست نداره راحت باشه شمام اصرار نکن. رفتین خونشون مثل خودشون رفتار کنید

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

اگه باهاش مهربونین و اینجوری میکنه خوب حق دارین غیر اینه خوب اون حق داره ولی این که نشسته ظرف میده دستتون اخر پروییه  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
خدا لعنتشون کنه کسایی که اینطور بچه تربیت میکنن و میفرستن خونه مردم

تازه یه بار رفتیم اونجا همچین اخم گذاشته بود ،دماغشو بالابرده بود دیگه قسم خوردم نریم البته ماهنوز ی سالم نیست عروسی کردن

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
تو کجا بودی چرا خواهرشوهر من نشدی پسسسسسسسس 😁😁؟اونوقت خواهرشوهرای من کارای خونه مادرشونو که خیلی ر ...

من خودم کارمندم.با وجود خستگی میگم زشته کار نکنم

اما واقعا به شخصیتم داره برمیخوره دیگه طرف نشسته ظرف کثیف بده دستم

یا مامانم با پای داغن بره ظرف بشوره

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز