2777
2789
عنوان

عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 61 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا لعنتشون کنه کسایی که اینطور بچه تربیت میکنن و میفرستن خونه مردم

الان اون تربیت نشده یا شما؟با این لحن چی کار به پدر و مادر بیچاره دارید حالا کار نکرده تو هم برو خونشون کار نکن تا بفهمه باباتو که نکشته!!!!

من 8ساله ازدواج کردم مادرشوهر م بین منو وجاریم تبعیض گذاشت ومن واقعا دلم شکست بعد که همسرم گلکی کرد ...

لعنت به تبعیض

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
الان اون تربیت نشده یا شما؟با این لحن چی کار به پدر و مادر بیچاره دارید حالا کار نکرده تو هم برو خون ...

چییی؟؟؟

مگه قراره بابامم بکشه

این چه طرز صحبت کردنه.غلط زیادی بکنه بابام و بکشه. 

شمام گویا ازون عروسایین که اینقد بهتون برخورد.

خود اونم بیاد اینقد وقیحانه جواب نمیده

اون تربیت نشده عین شما

فرهنگ بدی داریم .تو روایات هست وقتی مهمون میمود خونه حضرت علی حضرت دست و روی مهمان رو با آب میشست.مهمان مخصوصا زمانی که دعوت میشه نه تنها نباید کار کنه بلکه باید تکریم هم بشه .من میر خونه مادر شوهرم زیاد کار نمیکنم در عوض اونا هم بیان میزان خونه من کار کنن .اگر هم کسی از عهده مهمون داری بر نمیاد دعوت نکنه بهتره

یکی از رمز های موفقیت از نظر خانم های نی نی سایت کار نکردن در خانواده همسره و به همه م توصیه می کنن😁😁😁

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

عزیزم بنظرم هرکی باید خودش درکش برسه و با علاقه قلبی پاشه کمک کنه. یکی از معایب اختلاف فرهنگی و تربیتی دقیقا همینه. شاید این رفتارش از دید اون کاملا عادیه و تفکرش اینه وقتی خونه کسی میره مهمونی، یعنی کاملا مهمون باشه و صفر تا صد پذیرایی به عهده میزبان هست.

شماهم اگه خیلی ناراحت هستید دفعه بعدی مثل خودش وقتی میرید فقط بشینید. اگه ناراحت نشد که بدونید پس اخلاقشه. اگه ناراحت شد یا گله کرد بعدا، دوستانه بگید ما فکر کردیم خودت اینجوری دوست داری چون وقتی منزل ما میای هم اینجوری رفتار میکنی. اگه کمک دادن خوبه همه جا خوبه عزیزم😊

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
عروس ما هم تو خونمون کار میکنه و ما نه وظیفش میدونیم نه گلایه داریم تازه خیلی هم دوسش داریم

اگه متن و کامل خونده باشی نوشته بودم رفتارش ازار دهنده اس

عین غریبه هاس

کسی که اخلاق خوبی داره کلا دوس داشتنیه چه کاری بکنه چه نکنه

اصلا بحث کار کردنش نیس بحث رفتارای زننده اونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز